Hybride sweater met kap: warm en winddicht.

Ski_Kleding Ski_Kleding - ONDERJAS JONGEN MID SOFT WED'ZE - Compario Families
Ski_Kleding

ONDERJAS JONGEN WEDZE MID SOFT marine, bedrukte borst WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders die een warme en winddichte extra laag willen. De winddichte buitenlaag en de fleecevoering maken van de MidUP een technische sweater. Hij past perfect over verschillende lagen en kan uitstekend dienen als licht jack.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8311862
TECHNISCHE INFORMATIE
PERSONALISATIE Bovenaan op de voering in de rug is een etiket voorzien om de naam van je kind op te schrijven. Bijzonder handig om je jas te herkennen bij de skiles, in de kinderopvang of op school!
STEVIGHEID Wij weten hoeveel energie kinderen kunnen hebben… Daarom besteden we veel zorg aan het selecteren van de stoffen voor onze kleding. Slijtvaste stoffen met een sterke structuur, grondig getest tijdens leerrijke testdagen!
Gebruikstips Je moet je goed aankleden op de skipiste
Om goed warm en droog te blijven, raden wij je aan de regel van de 3 lagen toe te passen. Het principe is eenvoudig: draag 3 lagen die elk een eigen functie hebben. Je onderkledij en onderjas moeten ervoor zorgen dat je warm hebt en blijft. Je ski-jas beschermt je tegen het slechte weer. Al deze lagen moeten ademend zijn zodat het lichaamsvocht afgevoerd kan worden.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in gebruik. In de sneeuw, in de koude, in alle omstandigheden die je kunt tegenkomen tijdens het skiën. De ontwerpers, productmanagers, ingenieurs en modelmakers doen er alles aan om producten te maken die perfect zijn afgestemd op het geplande gebruik.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: