JOUW WINKEL

Decathlon Best

OPENINGSTIJDEN
Vandaag geopend
09h30 - 21h00
Morgen
09h30 - 21h00
TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

maandag
9:30
-
21:00
dinsdag
9:30
-
21:00
woensdag
9:30
-
21:00
donderdag
9:30
-
21:00
vrijdag
9:30
-
21:00
zaterdag
9:30
-
18:00
zondag
12:00
-
18:00

SPORTWINKEL IN Decathlon Best

JOUW WINKEL

Ontdek ons volledig assortiment van sportkleding, sportschoenen en sport apparatuur in uw Decathlon Best store.Decathlon heeft een ruim assortiment aan scherp geprijsde sportartikelen. Voor al je vragen over onze producten kun je terecht bij onze sportieve verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen.

BERICHT VAN DE WINKEL MANAGER

Het team van Decathlon Best staat 7 dagen per week voor je klaar om met jou de passie voor sport te delen! We zien je graag in onze 5.200m2 grote sportwinkel!


Het Decathlon Best team en Wouter Mols, store manager

JOUW REVIEW

FACEBOOK

ONZE SERVICES

 • Werkplaats
  Werkplaats
  Onze medewerkers staan altijd voor je klaar op het gebied van onderhoud, reparatie en personalisatie van uw sportuitrusting.
 • Sportpas
  Sportpas
  Maak een Decathlon sportpas aan en wees als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen binnen Decathlon Best! Daarbij krijg je bij elke aankoop automatisch punten waarmee je e-vouchers bij elkaar spaart. Je hebt ook geen kassabon meer nodig om iets te ruilen.
 • Besnaren
  Besnaren
  Om van je tennisseizoen een succes te maken, heb je niet alleen het juiste racket nodig maar ook een goede bespanning die is aangepast op je spel. We bieden verschillende diensten aan in onzebesnaringswerkplaats:  • Bespannen van tennis-, badminton- en squashrackets. • Aanbrengen accessoires (grip, surgrip, antivibrator...).  We bespannen je racket gratis bij aankoop van snaren bij Decathlon en op vertoon van je Decathlon-klantenkaart.