JOUW WINKEL

Decathlon Kerkrade

OPENINGSTIJDEN
Vandaag geopend
12h00 - 17h00
Morgen
09h30 - 20h00
INFORMATIE
Bijzondere sluiting

zondag 12 maart :

TELEFOON

OPENINGSTIJDEN

maandag
9:30
-
20:00
dinsdag
9:30
-
20:00
woensdag
9:30
-
20:00
donderdag
9:30
-
21:00
vrijdag
9:30
-
20:00
zaterdag
9:30
-
18:00
zondag
12:00
-
17:00

SPORTWINKEL IN Decathlon Kerkrade

JOUW WINKEL

Ontdek ons volledig assortiment van sportkleding, sportschoenen en sport apparatuur in uw Decathlon Kerkrade store.Decathlon heeft een ruim assortiment aan scherp geprijsde sportartikelen. Voor al je vragen over onze producten kun je terecht bij onze sportieve verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen.

BERICHT VAN DE WINKEL MANAGER

Het team van Decathlon Kerkrade verwelkomt je graag om onze passie voor sport met u te delen!


Rene Schoenmakers, StoreManager

JOUW REVIEW

ONZE SERVICES

 • Besnaren
  Besnaren
  Om van je tennisseizoen een succes te maken, heb je niet alleen het juiste racket nodig maar ook een goede bespanning die is aangepast op je spel. We bieden verschillende diensten aan in onzebesnaringswerkplaats:  • Bespannen van tennis-, badminton- en squashrackets. • Aanbrengen accessoires (grip, surgrip, antivibrator...).  We bespannen je racket gratis bij aankoop van snaren bij Decathlon en op vertoon van je Decathlon-klantenkaart.  
 • Werkplaats
  Werkplaats
  Onze medewerkers staan altijd voor je klaar op het gebied van onderhoud, reparatie en personalisatie van je sportuitrusting.
 • Sportpas
  Sportpas
  Maak een Decathlon sportpas aan en wees als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen binnen Decathlon Kerkrade! Daarbij krijg je bij elke aankoop automatisch punten waarmee je e-vouchers bij elkaar spaart. Je hebt ook geen kassabon meer nodig om iets te ruilen.