Golfen buiten het parcours, dat is Ygolf.

Golf_Ygolf Golf_Ygolf - Multiplay Target YGOLF INESIS - Compario Families
  • Golf_Ygolf Golf_Ygolf - Multiplay Target YGOLF INESIS - Compario Families
  • Golf_Ygolf Golf_Ygolf - Multiplay Target YGOLF INESIS - Compario Families
Golf_Ygolf

Doel YGOLF Multiplay Target INESIS

INESIS
Ontworpen voor: wie Ygolf speelt buiten de golfparcours! Zonder enige beperking! Golfen buiten het parcours, dat is Ygolf.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8322867
TECHNISCHE INFORMATIE
Geschiedenis van het artikel "Ludiek en handig!Met Ygolf hebben we een nieuwe manier van golfen willen creëren, boordevol kleuren!Indoor of outdoor, trainen wordt een kinderspel."
Hoe Ygolf spelen? Niets is eenvoudiger: U bepaalt zelf de regels! U speelt in teamverband of alleen, lanceert het flying target en u bent vertrokken ! De eerste die het raakt, heeft gewonnen. Door simpelweg het doel te raken of door te proberen de bal in de cirkel te krijgen, bepaalt u uw spelniveau. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos: afstandswedstrijden (in afgeschermde zones), approaches in de stad, doelen met scratch. Wees creatief !
Anywhere/ Overal: In het stadscentrum, op het strand, in de tuin, op kantoor, in het station, in het park,… op asfalt, gras, zand of sneeuw, alles kan! U beslist!
Anyone/ Voor iedereen: Met uw gezin, onder vrienden, collega's of buren. In ieder van ons schuilt een Ygolfer ! Ga de uitdaging aan !
Anytime/ Op elk ogenblik: Bij het ontbijt om goedgemutst de dag te beginnen, voor of na een vergadering om u te ontspannen, op vakantie om te beslissen wie 's avonds de vaat zal doen, na school om uw eerste swing uit te proberen, na een etentje met het hele gezin op zondag om gewoon een partijtje te golfen …
De visie van Inesis Alle onze producten zijn "Liberate your Swing". Dit is het basiscriterium van ons merk en wij streven ernaar producten te ontwikkelen die een optimale bewegingsvrijheid bieden tijdens het golfen. We werken in team en testen al onze producten in werkelijke gebruiksomstandigheden, rekening houdend met uw mening die u ons stuurt. Het is dankzij deze alchimie luisteren naar de klant/expertise van het merk dat wij onze producten verbeteren voor nog meer bewegingsvrijheid tijdens het spel!
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
We hebben vertrouwen in onze Ygolfers om onze producten te beoordelen en goed te keuren. Wij houden rekening met je mening en de score die jij aan onze producten geeft en brengen indien nodig aanpassingen aan. Je kunt de beoordelingen van onze klanten over het doel hieronder lezen. Waarom ook niet zelf meewerken aan de verbetering van onze producten en je mening geven?
Garantie 2 jaar