Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Onderdelen Fietsen - MTB-band Dry1 26x2.00 B'TWIN - Fietsonderdelen
Onderdelen

MTB draadband Dry1 26x2.00 stijve draadkern / ETRTO 50-559 B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: occasioneel en regelmatig mountainbiken op droog terrein. Een MTB-band met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€8.99 - %

Vanaf €8.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8299416
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe zie je de slijtage van een band? Om de slijtage van je banden te meten en zo te weten wanneer je ze moet vervangen, moet je de staat van het loopvlak regelmatig controleren. Dat staat immers in direct contact met de ondergrond en bepaalt dus de efficiëntie van een band.
Een buitenband is versleten en moet vervangen worden wanneer de nopjes op het loopvlak zodanig afgesleten zijn dat ze nog maar even ver uitsteken als de zijnopjes.
Hoe neem je een buitenband af? Om je band af te nemen moet je de binnenband aflaten tot er geen lucht meer uitkomt. Vervolgens kan je de buitenband van de velg lichten met een speciale bandenlichter.
Hoe leg je een buitenband weer op de velg? Leg eerst één bandhiel op de velg. Pomp vervolgens de binnenband op tot 30 % op voor je hem in de buitenband stopt (door de binnenband vooraf wat op te pompen, is het risico kleiner dat hij gekneld raakt).
Vervolgens leg je de tweede bandhiel op de velg vanaf de zijde tegenover het ventiel. Alvorens je je band volledig oppompt, moet je nagaan of de binnenband niet gekneld zit tussen de band en de velg.
Hoe een band oppompen? Wees voorzichtig als je je banden oppompt. De aanbevolen druk staat op de wang van de band zelf en op de productfiche online.
Controleer ook altijd voor elk ritje de druk van je banden.
Tips van onze expert Houd bij het oppompen rekening met de ondergrond en vooral met de weersomstandigheden om de juiste bandendruk te bepalen.
Bij regenweer kies je best voor een wat lagere bandendruk voor meer grip.
Bij droog weer mag je gerust wat meer druk op je banden zetten.
VOORDELEN
Grip Het profiel zorgt voor een optimale wendbaarheid op droge en effen ondergrond.
Perforatiebestendig Specifieke samenstelling, voor een goede lekbestendigheid.
Rendement Meerdere nopjes, voor een goed rendement.
Compatibiliteit Geschikt voor wielen en buitenbanden van 26 inch.
Gewicht 815 gram. Stijve hieldraad.
Waterdichtheid Tubetype: klassieke buitenband, te monteren met binnenband.
KENMERKEN
Gebruik
gemengd terrein
Bandenmaat
26x2.00
Hieldraden
stijf
ETRTO
50-559
TPI
22
Gewicht
815 g
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Structuur
50.00% Rubber, 50.00% Natuurlijk rubber - latex
Voorraadinfo Deze band heeft stijve hieldraden, je vouwt hem dus beter niet om schade te voorkomen. Bewaar hem in zijn oorspronkelijke vorm.
Gebruikslimiet Pomp de band nooit harder op dan de aangegeven maximumdruk.
Instructies Voor meer informatie, lees de instructies .
OVERIGE INFORMATIE
Het laboratorium Wheel Energy, gecertificeerd en erkend door de grootste merken wereldwijd. Dit lab test op verschillende criteria: grip, demping, slijtvastheid, duurzaamheid, rendement...
Producttest Bij B'TWIN werken we aan de banden van de toekomst: onze O&O-ingenieurs bedenken en ontwikkelen ze in onze internationale hoofdzetel in het Franse Rijsel. Daar worden de banden getest in onze laboratoria en in gebruik goedgekeurd door een team van profrenners, om een onberispelijke kwaliteit te verzekeren. Die technische knowhow herkent je aan het label "DESIGNED IN FRANCE" dat op de banden gedrukt staat.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: