Ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten.

Duiken_Materiaal Duiken en Snorkelen - Mondstuk monodensiteit zwart SUBEA - Duiken
Duiken_Materiaal

Mondstuk voor ademautomaat monodensiteit heren zwart SUBEA

SUBEA
Ontworpen voor: duikers op zoek naar een nieuw mondstuk voor hun ademautomaat. Een uitstekend, anatomisch mondstuk, ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten, om het oude mondstuk van je automaat te vervangen.

Kleur : ZWART

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€4.99 - %

Vanaf €4.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8334361
TECHNISCHE INFORMATIE
De ademautomaten Subea: exclusief anatomisch mondstuk! Deze mondstukken werden ontworpen om een uitstekend comfort te bieden dankzij hun anatomische vorm, ontwikkeld samen met orthodontisten. De exclusieve vorm van dit mondstuk maakt het gemakkelijker om het in de mond te houden dankzij de vleugels aan het gehemelte, de tongsteun, de verschillende dikten (mono- of bidensiteit) die rekening houdt met de sluithoek van de kaak.
Onderhoudstips Om de garantie te behouden, raadt Tribord aan om de ademautomaat regelmatig te laten controleren en onderhouden na 100 duiksessies, een intensief seizoen of lange tijd van inactiviteit.
Wat is het merk SUBEA? Tribord Duiken wordt SUBEA, het Decathlon-merk voor onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). Alle merkverwijzingen op onze producten zullen geleidelijk vervangen worden.
Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing!"
Voor meer info: www.subea.com
VOORDELEN
Mondcomfort Exclusief anatomisch mondstuk ontwikkeld in samenwerking met orthodontisten.
Vlotte montage / demontage Geschikt voor elke automaat. Vastzetten met een klemring.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Onderstel
100.0% silicone
Onderhoudstips Dry in a dry and ventilated place. Spoel na gebruik met helder water.
Voorraadinfo Het is belangrijk om je duikmateriaal op te bergen ver van bronnen die ozon produceren. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.
Gebruikslimiet Voor duiken is een attest van een monitor nodig.
OVERIGE INFORMATIE
Onze technische partner: Planet Océan. Dit duikcentrum met 5 PADI-sterren is gevestigd in de buurt van de hoofdzetel van Tribord. Het centrum gebruikt het hele jaar door Tribord-materiaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van Tribord: van bij het ontwerp met de productmanager, designers en ingenieurs, tot het uitproberen van de prototypes en de tests voor langdurig gebruik met zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding.
Producttest Alle automaten werden ontwikkeld door middel van gebruikstests en praktische tests (statische, dynamische en biomechanische analyse) in samenwerking met DAN Europe, als deskundige en onafhankelijk consultant.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
  • Duiken_Materiaal - Mondstuk voor duiken SUBEA
    SUBEA MONDSTUK VOOR DUIKEN SILICONE DUBBELE DICHTHEID ZWART

    Vanaf   €9.99