Warm materiaal, hoge kraag en duimopening.

Ski_Kleding Ski_Kleding - Mid Warm 100 heren zwart/wit WED'ZE - Compario Families
  • Ski_Kleding Ski_Kleding - Mid Warm 100 heren zwart/wit WED'ZE - Compario Families
Ski_Kleding

Heren skitrui Mid Warm 100 zwart/wit WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders die een warme trui willen met alle goede eigenschappen van een moderne trui. De moderne skitrui.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8366541
TECHNISCHE INFORMATIE
gebruikstips De juiste kleding op de skipistes
Om lekker warm en droog te blijven, raden wij je aan het 3-lagen systeem toe te passen. Het principe is eenvoudig: draag 3 lagen kleding over elkaar, waarbij elke laag een eigen functie heeft. Je ski-ondergoed en onderjas moet warm zijn en de lichaamswarmte vasthouden. Je ski-jas beschermt je tegen weer en wind. Al die lagen moeten ademend zijn zodat vocht wordt afgevoerd.
Warmte Warme stof, geruwd aan de binnenkant voor een betere isolatie. De aldus gevormde luchtzak omsluit de warmte lucht tegen de huid.
Opstaande en aansluitende kraag zodat de koude niet kan binnendringen. Kraag in twee verschillende stoffen voor een betere warmte met een kleiner volume van de opstaande kraag.
De moffen met gat voor duim onderaan de mouw zijn geïntegreerd in de trui zodat er geen koude lucht kan binnendringen.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle producten van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Vervolgens worden ze getest in reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenkomt met het gebruik ervan op het terrein.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: