70x195 cm. Ingebouwde pomp. 10 jaar garantie!

Trekking_Slaapgerei_Accessoires Trekking_Slaapgerei_Accessoires - Luchtbed Arpenaz Air Pump 70 QUECHUA - Compario Families
Trekking_Slaapgerei_Accessoires

Luchtbed met geïntegreerde pomp 1 persoon Arpenaz Air Pump 70 QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: kampeerders, om erg comfortabel te slapen. 200 x 70 cm. Matras met geïntegreerde pomp. 10 jaar garantie!

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8299066
TECHNISCHE INFORMATIE
Opblazen en comfort Blaas dit type matras bij voorkeur "middelhard" op, dat wil zeggen dat je de grond voelt aan je billen als je op de matras gaat zitten.
Als je dan languit op de luchtmatras gaat liggen, volgt de matras de vorm van je lichaam en biedt hij dus het meeste comfort.
Na het opblazen draai je het ventiel in de stand "slapen" zodat het volledig dicht is.
Lengte van de opgeblazen matras De werkelijke lengte kan 10% verschillen van de aangeduide lengte, afhankelijk van hoe hard de matras is opgeblazen.
Onderhoudstips De luchtmatras mag niet in de wasmachine, indien nodig kun je hem schoonmaken met een vochtige spons.
Hang open te drogen op een goed verluchte plaats, niet in de zon of in de buurt van een warmtebron.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Voor deze matras geldt 10 jaar garantie vanaf de verkoopdatum op het kasticket. Artikelen gedekt door de garantie worden gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt alle fouten aan je matras, behalve fouten door normale slijtage of door abnormaal gebruik. Deze speciale garantie van 10 jaar wordt alleen gegeven op voorlegging van het artikel en het kasticket.
Garantie 10 jaar