1. Even voorstellen

Overtuigd van een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding ontwikkelen wij al 35 jaar fietsen. Gedreven door kwaliteit en controle is b'Twin altijd bezig met product optimalisatie.

De kwaliteit van onze producten is te danken aan de beheersing van alle processen. Dit proces omvat de productontwikkeling van concept tot productie, de verkoop en de klantenservice bij elk afzonderlijk model.

Met behulp van onze creativiteit en innovatief vermogen kunnen wij toezeggen dat jouw leven op twee wielen makkelijker, handiger en leuker wordt!

2. b'Twin maakt Life Time Warranty* toegankelijk

B'TWIN biedt voor de meeste frames, stuurpennen, sturen en vast voorvorken (behalve carbon) levenslange garantie aan. In het geval van een defect breng je de fiets gewoon terug naar de winkel. Elk defect onderdeel wordt door het Decathlon-serviceteam gerepareerd of vervangen. Is de benodigde fiets niet meer leverbaar, wordt hij vervangen door een soortgelijk model uit het nieuwe assortiment.

3. b'Twin investeert in veiligheid

b’Twin respecteert en neemt actief deel aan de ontwikkeling van de Europese veiligheidsnormen, de strengste ter wereld.

Dankzij zijn eigen laboratorium voor exclusieve tests in Rijsel (Frankrijk) stelt b’Twin zijn eigen protocollen op voor een voortdurende verbetering van de kwaliteit van zijn producten.

4. b'Twin vergemakkelijkt het leven van fietsers

Door zijn gedreven organisatie, middelen en knowhow draagt b'Twin zorg voor een tevreden gevoel op de fiets en dat iedere dag weer! Dankzij de levenslange garantie kan jij te allen tijde met zekerheid op je fiets zitten en weet je zeker dat de investering het volledig waard is.

Bekijk alle fietsen

* Uitgezonderd carbonframes en geveerde voorvorken; b'Twin.