Tilburg klaar voor de sport

Tilburg Skyline

Opening
Decathlon Tilburg


Decathlon opent op woensdag 8 november om 12:00 zijn deuren voor Tilburg. Met de opening van Decathlon is héél Tilburg klaar voor de sport. Kom vanaf 8 november naar het Pieter Vreedeplein om de gloednieuwe winkel te bewonderen. Decathlon Tilburg is alweer het 013e filiaal van Decathlon Nederland. Op deze manier proberen we sport nog toegankelijker te maken voor iedereen!

Het team van Decathlon Tilburg is keihard aan het werk om de opening te realiseren en dit zal in november feestelijk gevierd worden met allerlei sportieve activiteiten die gratis te beoefenen zijn. En iedereen die meedoet krijgt ook nog iets! De nieuwe winkel bevindt zich aan het Pieter Vreedeplein 165 en zal Pin-Only zijn.

We kijken enorm uit naar onze opening in Tilburg! Wij zijn in ieder geval klaar voor de sport, jullie ook?

De eerste 100 bezoekers krijgen een giftcard die direct te gebruiken is in de winkel. Het bedrag van de giftcard kan oplopen tot € 65.

Tot woensdag 8 november!


Wij zijn nog op zoek naar sportieve collega's! Wil jij ons team komen versterken? Reageer dan nu op een van de vacatures.

Reageren

Tilburg heeft hun lokale helden gekozen!


Uit de 21 kandidaten zijn er 3 winnaars gekozen. Decathlon feliciteert Marleen, Mariek en Tember! Binnenkort zullen zij schitteren in onze campagne. Ben je benieuwd naar de foto's? Houd onze Facebook in de gaten!Decathlon bedankt de kandidaten


We willen alle kandidaten bedanken voor het meedoen en delen van hun sportverhaal. Als Decathlon hopen we onderdeel te blijven spelen in jullie toekomstige sportverhaal.

Bekijk alle kandidaten hieronder.

 • Anouk Brekelmans
  Anouk Brekelmans
  Anouk Brekelmans

  Anouk Brekelmans

  Drie jaar geleden kreeg ik meerdere lichamelijke klachten. Ik zag langzaam mijn droom instorten om deel te nemen aan de Sporthogeschool in Eindhoven. Zelfs mijn passiesport voetbal werd me te zwaar waardoor ik niet meer de speler was die ik wilde zijn.

  De arts Kim, hielp me in een traject van twaalf weken in een revalidatiecentrum en gaf mij hoop. Wij maakten een schema met oefeningen in het zwembad om aan te sterken. Twaalf weken later voelde ik eindelijk als mijn oude zelf. Ik ben weer fit, ik kan er tegenaan. Nu kan ik starten aan de opleiding Sportkunde.

 • Bracha van der Meer
  Bracha van der Meer
  Bracha van der Meer

  Bracha van der Meer

  Ik heb een diploma in de paardensport behaald. Nu volg ik de opleiding Sport en Beweging. Mijn wens is om mijn twee passies, paardensport en fitness, samen te brengen waardoor ik mijn toekomstige klanten kan helpen een beter resultaat te behalen.

 • Danielle Wijgerse
  Danielle Wijgerse
  Danielle Wijgerse

  Danielle Wijgerse

  Op 1 juni 2017 heb ik ‘Mom in Balance’ Tilburg overgenomen. Met vijf trainsters geven wij zes dagen per week workouts aan zwangere vrouwen en moeders.

  Afgelopen juni hebben wij samen met 20 moeders deelgenomen aan de ‘Tough Ten Miles’ in Oisterwijk. Ik ben erg trots op mijn sportieve bijdrage voor alle (zwangere) vrouwen en moeders uit de regio Tilburg.

 • Elise Smolders
  Elise Smolders
  Elise Smolders

  Elise Smolders

  Ik geniet ervan mezelf uit te dagen in sport. Zo ga ik graag mountainbiken, paardrijden en hardlopen op de weg of trail.

  Afgelopen jaar heb ik in Tilburg mijn eerste halve marathon gelopen en van de zomer heb ik in de Ardennen en trail van 33km gelopen met 1330m hoogteverschil. Sportief leven geeft mij veel voldoening en ontspanning. Met sport kan ik zijn wie ik ben.

 • Evi Evers
  Evi Evers
  Evi Evers

  Evi Evers

  Verbinding via sport is iets waar ik erg veel mee bezig ben en vertaalt zich niet alleen naar mijn eigen sport, maar ook in de betrokkenheid in de gehandicaptensport (middels de Dirk Kuyt Foundation).

  Met krachttraining heb ik een manier gevonden om mijzelf zowel mentaal als fysiek te vormen. Het heeft mij het vertrouwen gegeven dat je met inzet alles kunt bereiken en met deze insteek ben ik momenteel aan het trainen voor een bikini fitness wedstrijd in oktober.

 • Geordi van Rooij
  Geordi van Rooij
  Geordi van Rooij

  Geordi van Rooij

  Ik ben op eigen houtje 30 kilo afgevallen. Daarna ben ik begonnen met een sportopleiding in Tilburg om anderen met mijn verhaal te inspireren!

 • Jaimy Gayle van de Wal
  Jaimy Gayle van de Wal
  Jaimy Gayle van de Wal

  Jaimy Gayle van de Wal

  Vanaf mijn 7e speel ik tennis. Inmiddels speel ik op hoog niveau. Ik heb tennissend twee jaar gereisd en een WTA ranking behaald op single- en dubble niveau.

  Na een blessure ging ik studeren en tennisden verder op national niveau met competities op internationaal niveau. Momenteel sta ik 14e bij de Nederlandse dames. Ik train veel om mezelf fit te houden en goed te voelen.

 • Joey van Rijthoven
  Joey van Rijthoven
  Joey van Rijthoven

  Joey van Rijthoven

  Al een tijd ben ik bezig met het behalen van mijn sportdoelen. Dit is tot nu toe gelukt, en daar ben ik trots op! Ik heb sinds kort contact met een stuntmannenteam in Nederland en zij zijn erg positief over mijn prestaties. Dit is slechts het begin. Ik blijf gemotiveerd en geef nooit op.

 • Joshua Wouters
  Joshua Wouters
  Joshua Wouters

  Joshua Wouters

  Met een hardloop verleden heb ik in in 2014 samen met stichting de Wever meegedaan aan de Roparun, een estafette van Hamburg naar Rotterdam. In totaal is €20.000,- opgehaald voor onderzoek naar kanker.

  Naast hardlopen, fitness ik al 12 jaar. Om 05.30 uur sta ik op om te trainen. Fitness is mijn koffie en lifestyle. Ik houd me nu ook bezig met voeding en ben sinds een jaar veganist.

 • Louis van Gerwen
  Louis van Gerwen
  Louis van Gerwen

  Louis van Gerwen

  Rugby, hardlopen, zwemmen, fietsen, hiken en survivalrun zijn allemaal sporten die ik graag beoefen. Afgelopen twee jaar heb ik de marathons van Barcelona, Junkfrau en Tilburg gelopen. Momenteel train ik voor de marathon van Casablanca en voor een triathlon in 2018.

  Als sportdocent ben ik een inspiratie voor mijn VMBO-leerlingen van het Reeshof College, hier ben ik trots op.

 • Mariek Claassens
  Mariek Claassens
  Mariek Claassens

  Mariek Claassens

  Na drie knieoperaties tussen 2013 en 2016, (tweemaal aan mijn meniscus en eenmaal een reefplastic) heb ik opnieuw moeten leren lopen. Mijn knie blessure kwam door het rugbyen bij de mannen van Roosendaal. Ik moest een jaar revalideren en wilde alsmaar weer het veld op.

  Nu speel ik in het leukste en gezelligste meiden rugbyteam van Nederland! Ik ben trots dat ik na het afzien van mijn operaties toch kan doen wat ik het allerleukst vind, rugbyen!

 • Marleen van Engelen
  Marleen van Engelen
  Marleen van Engelen

  Marleen van Engelen

  Precies een jaar geleden werd ik té fanatiek met sporten. Ik wilde eruit zien als een fitgirl op Instagram. Elke dag sportte ik 1 tot 3 uur. De kilo’s vlogen eraf en het gaf me een kick. Daarnaast lette ik op mijn voeding en ik heb zelfs feestjes afgezegd om geen taart te hoeven eten.

  Opeens woog ik nog maar 48,5 kilo met een lengte van 1.73m. Ik zag in dat ik niet gelukkig was en begon mijn levensstijl te veranderen. Ik verdiepte me in hoe een gebalanceerd voedingspatroon zich verhoudt tot mijn inspanningen.

  Met behulp van voedingsadviezen en medewerkers van Decathlon kreeg ik een goede mindset en begon ik te werken aan een uitgebalanceerd voedings- en bewegingspatroon. Op een gezonde manier ben ik 12 kilo aangekomen en voel mij nu veel beter! Ik sport 3/4 keer per week, eet gezond en geniet af en toe van iets lekkers.

  Ik wil in deze campagne laten zien dat het belangrijk is een balans te vinden tussen inspanning, ontspanning, gezond en gevarieerd eten, het gebruik van voedingssupplementen en genieten.

 • Maud Massuger
  Maud Massuger
  Maud Massuger

  Maud Massuger

  Tijdens mijn zwangerschap ben ik 35kg aangekomen. Ik kreeg diabetes en zelfs van traplopen moest ik een halve dag bijkomen. Na mijn bevalling was ik vastberaden met hulp van een diëtiste de kilo’s te verliezen. Ik was zo obsessief bezig met voeding en sporten dat ik 42 kilo afviel. Super ongezond natuurlijk.

  Toen kwam ik in aanraking met crossfit, binnen no time was ik verkocht! Ik verdiepte me in deze sport en gezonde voeding. Waar ik moeite had om een boodschappentas thuis te brengen, sta ik nu een jaar later te squatten met zandzakken van 45kg!

 • Maudy de Bruin
  Maudy de Bruin
  Maudy de Bruin

  Maudy de Bruin

  Ik geniet van sport, het voelt daarom niet als moeten maar als willen. Elk jaar ga ik verschillende sportieve uitdagingen aan om het sporten spannend te houden.

  Vorig jaar heb ik Alpe d'Huzes gefietst, een obstacle run van 16 km gelopen en aan een achtste triatlon meegedaan. Dit jaar nam ik deel aan een halve marathon, de Nijmeegse Vierdaagse en ben ik 5e geworden op het NK mbo CrossFit.

  Ik vind het geweldig om van elke sport die me aanspreekt een beetje mee te pikken, en ik doe mijn best mensen in mijn omgeving net zo enthousiast te maken over sporten als ik zelf ben!

 • Tamara van Nunen
  Tamara van Nunen
  Tamara van Nunen

  Tamara van Nunen

  Als dé allround groepsfitnessinstructeur van Tilburg en personal trainer, help ik ruim 17 jaar gepassioneerd mensen enthousiast te maken om beweging, hun persoonlijke fitnessdoelen te halen en met plezier te laten werken aan een betere versie van zichzelf.

 • Tember van den Heuvel
  Tember van den Heuvel
  Tember van den Heuvel

  Tember van den Heuvel

  Toen mijn vriend vorig jaar zei dat hij de marathon van New York wilde lopen en vroeg of ik kwam aanmoedigen, dacht ik: ‘Nee, kijken is niks voor mij, ik doe gewoon mee!’. Ik ben een handbalster en dacht dat ik hardlopen saai zou vinden. En toch wilde ik de marathon lopen, om iets voor mezelf te doen.

  Terwijl ik trainde voor de marathon bleef ik handballen waardoor ik regelmatig een blessure opliep. Maar ik vond het zo leuk dat ik de pijn voor lief nam. Opeens stond ik daar in New York. Wow, wat een ervaring!

  Aankomende november sta ik weer aan de start van een marathon, ditmaal die van Terschelling.

 • Tim Mooren
  Tim Mooren
  Tim Mooren

  Tim Mooren

  Afgelopen zomer ben ik in mijn eentje naar Afrika afgereisd. Op een fiets met een bagagekarretje heb ik rond het Victoriameer honderden kilometers door drie landen afgelegd. Hiermee hoopte ik geld op te halen voor een plaatselijk goed doel in Kenia.

  Met hulp van sponsoren heb ik bijna €3000,- opgehaald. Dit bedrag gaat Keniaanse jongeren empoweren door middel van sport. Ik ben trots op deze individuele sportprestatie en hoe je met sport jouw leven en zelfs dat van anderen kan veranderen.

 • Tineke Meens
  Tineke Meens
  Tineke Meens

  Tineke Meens

  Survival, hardlopen, dansen, skeeleren, wielrennen, mountainbiken, zwemmen enz. ik doe het allemaal! Zoals je begrijpt ben ik veel met sport bezig en het zal je ook niet verbazen dat ik gymjuf ben op een basisschool en sportdocent van HBO studenten.

  Ik ben enorm trots dat ik de halve marathon van Tilburg (met veel te warme temperaturen) heb gelopen en de Survivalrun van Uden heb voltooid. Mij kun je met sporten altijd blij maken.

 • Wendy Wiebenga
  Wendy Wiebenga
  Wendy Wiebenga

  Wendy Wiebenga

  In één jaar tijd ben ik 40 kilo afgevallen door te sporten en natuurlijk gezonde voeding. Binnen één jaar loop ik de halve marathon en daar ben ik MEGA trots op! Er is geen weg meer terug. Sporten is mijn nieuwe leven.

 • Yentl Haverland
  Yentl Haverland
  Yentl Haverland

  Yentl Haverland

  In de winter vind je me in de bergen op mijn snowboard en in de zomer sta ik op een surfplank op het water. Op mijn 14e ben ik begonnen met freestyle snowboarden.

  Vorig jaar overleed plotseling mijn beste vriend en snowboardmaatje. Hij was mijn drijvende kracht in het snowboarden. Na zijn overlijden vond ik het moeilijk zonder hem te snowboarden en ben uit het team gestapt waar we beiden voor reden.

  Dit seizoen wil ik mij er echter weer toe zetten door haast iedere dag hard te lopen en cardio-oefeningen te doen.

 • Yvonne van Roestel
  Yvonne van Roestel
  Yvonne van Roestel

  Yvonne van Roestel

  Ik heb de marathon van Tilburg gelopen en bereid me nu voor op de marathon van NY! Ik ben trots om te zien hoeveel ik vooruit ben gegaan in een korte periode om zo’n prestatie neer te zetten.


Ontmoet de nieuwe lokale helden van Decathlon Tilburg


Een korte tekst over de lokale helden. Daarnaast de overige kandidaten bedanken voor hun deelname? Ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ac leo quis tellus efficitur placerat. Cras feugiat nisi at eros tincidunt, sit amet pulvinar leo sollicitudin. Vestibulum ultrices efficitur libero, nec blandit tortor mollis vel. Pellentesque ac augue commodo, iaculis orci eget, pretium est. Praesent scelerisque faucibus ipsum at auctor.


Maak kennis met
de vorige lokale helden


Iedere winnaar van de openingscampagne krijgt naast een professionele fotoshoot ook een campagne filmpje waarin ze hun sport beoefenen! Bekijk hier onze lokale helden uit Alkmaar, Rotterdam en Eindhoven schitteren!


Ismail - Rotterdam


Stan - Alkmaar


Jermaine - Eindhoven

Openingstijden

Decathlon Tilburg

Maandag
12:00 - 18:00 uur
Dinsdag
10:00 - 18:00 uur
Woensdag
10:00 - 18:00 uur
Donderdag
10:00 - 21:00 uur
Vrijdag
10:00 - 18:00 uur
Zaterdag
10:00 - 18:00 uur
Zondag
12:00 - 17:00 uur

Vanaf 8 november zullen wij geopend zijn

Terug naar boven