Decathlon
Golf Academy

Informatie

Introductie

De Decathlon Golf Academy is een ééndaagse golfcursus die we aanbieden met Golfdealsnederland.nl Op deze cursus leer je alle facetten van het golf en heb je de mogelijkheid om direct je handicap 54 te halen (GVB).

Wat krijg ik?

Voor slechts €99,- doe je mee aan de eendaagse golfcursus handicap 54 (GVB). Na je cursus wordt jouw NGF registratie geregeld via Vereniging United Golfclub en krijg je binnen 2 weken het NGF-pasje thuis gestuurd wat je nodig hebt om op alle golfbanen in Nederland en buitenland te golfen.

Voor wie?

De Decathlon Golf Academy is gericht op de mensen die graag willen beginnen met golfen voor een goede prijs. Zo maken we de sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Om de cursusdata en locatie te bekijken opent u de online agenda door op de knop boek nu te klikken.

Boek nu!

Boeken kan via hier.

Wanneer & waar

Momenteel wordt de cursus gedraaid op drie Locatie's in Nederland. De cursussen beginnen in april, voor alle data kijk hier

Locatie's 2019

Amstelborgh / Borchland B.V.

Rhoon Golfcenter B.V.

Dutch Golf Putten

*De cursusdata zijn onder voorbehoud en op basis van beschikbaarheid (vol=vol).

Wat heb je nodig?

Het materiaal zal aanwezig zijn, mocht je zelf al clubs hebben dan kan je ze meenemen. Je krijgt daarnaast een goodiebag waar het hoog nodige in zit, je hoeft verder niks zelf mee te nemen. Zorg wel voor goede kleding waar je makkelijk in kan bewegen en aangepast op het weer!

Prijs en voorwaarden

De eendagse GVB/Hcp 54 cursus kost slechts EUR 99 en is all inclusive. Dit betekent geen verborgen kosten

Wat is bij deze complete eendaagse golfcursus inbegrepen

 Praktijk lessen

 Baanles

 Theorie les

 Goodiebag van de sportwinkel Decathlon met daarin een pitchfork, tees & ballen

 Gratis cursusmateriaal

 Theorie examen

 * 1 Jaar lidmaatschap bij de Nederlandse Golf Federatie via Vereniging United Golfclub

* Het lidmaatschap bij Vereniging United golfclub

Om binnen Nederland ieder jaar uw GVB/Hcp 54 golfpas te ontvangen dient u via een vereniging aangesloten te zijn bij de Nederlandse Golf Federatie. Wij zullen uw registratie voor het eerste kalenderjaar kosteloos regelen via Vereniging United Golfclub. Bij aanmelding van de cursus dient u aanvullende gegevens achter te laten en akkoord te gaan met de voorwaarden van de vereniging. Zonder dit lidmaatschap kunt u geen golfpas ontvangen binnen Nederland. De kosten van het lidmaatschap zijn EUR 79 per kalenderjaar.

Dag indeling

In de cursus zul je kennis maken met alle facetten van het golfen, het programma ziet er als volgt uit:

Programma golfcursus handicap 54 (GVB)

09:00 - 10.00: Theorie les

10:00 - 10.30: Theorie examen

10.30 - 12.30: Praktijk les (chippen, putten, bunker en lange slagen)

12:30 - 13.30: Lunch (voor eigen rekening)

13:30 - 15.00: Praktijk les (chippen, putten, bunker en lange slagen)

15:00 - 17.00: De baan in voor examen

Locatie: Golfclub Amstelborgh.

Boek nu

Boeken kan via hier.

Geniet van deze mooie aanbieding en GO-TRY golf!

Ideale outfit

Wat is nou de ideale outfit om in te golfen? Dit is natuurlijk erg afhankelijk van het weer, maar beweginsvrijheid en lichte kleding is wat je graag wilt. Wat je niveau ook is, dat maakt niet uit. Bij Decathlon vindt je golfkleding gemaakt en getest door golfers, kleding met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. In de rubriek hier rechts hebben we alvast een selectie gemaakt van een aantal producten die je het erg geschikt zijn als je begint met golfen.

Ontdek het gehele aanbod