Waterdicht, ademend en voordelig. Grote opening.

Trekking_Schoenen Outdoor - Laars Arp 100 Warm WP D zwart QUECHUA - Wandelschoenen
Trekking_Schoenen

Warme en waterdichte dameslaarsjes voor trekking Arpenaz 100 zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wandeltochten van een halve dag over besneeuwd terrein en bij koud weer. Voor occasioneel gebruik. Waterdichte en ademende laarsjes. Erg comfortabel aan en uit te trekken dankzij de grote opening en de klittenband.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€29.99 - %

Vanaf €29.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8316962
TECHNISCHE INFORMATIE
Test van de waterdichtheid van de schoenen. De laarzen werden getest in het lab en tijdens het gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld en er wordt gecontroleerd of er geen luchtbelletjes op het oppervlak van de laars te zien zijn. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid. Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 niveaus van waterdichtheid: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Niveau van waterdichtheid van de schoen. De laarzen Arpenaz 100 Warm Waterproof zijn waterdicht gedurende 4000 buigingen.
Testen op het terrein. Het instap- en gebruikscomfort van al onze laarzen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in omstandigheden die identiek zijn aan degene waarin de laarzen kunnen worden gedragen. Tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Meten van de warmte-isolatie van onze laarzen. Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur laarzen de voeten warm hielden. Nu kan dat wel: bij alle Quechua-laarzen worden limiettemperaturen voor gebruik aangegeven. Op basis van testen die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze laarzen, in rust en bij activiteit. Wij houden rekening met de verschillen in koudegevoel bij mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten. In het lab worden testen gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
VOORDELEN
Warmte Limiettemperatuur in rust 0°C / limiettemperatuur bij activiteit -10°C.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan om de voeten droog te houden.
Hechting Rubberen zool met noppen van 4 mm voor een goede grip in de sneeuw.
Schokdemping CS-demping in de hiel om comfortabeler te stappen.
Gemakkelijk aan en uit Makkelijk aan te trekken dankzij de klittenband.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
20.0% Polyurethaan, 80.0% Polyester
Binnenkant van
40.0% Polyurethaan, 60.0% Polyester
Zool van
100.0% Rubber
Warme binnenvoering
40.0% Polyurethaan, 60.0% Polyester
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Opbergen op een goed verluchte, droge en donkere plaats.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor sneeuwrackets.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze laarzen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in omstandigheden die identiek zijn aan degene waarin de laarzen kunnen worden gedragen. Tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
  • Trekking_Schoenen - Laars Arp500 Warm WP D marine QUECHUA
    QUECHUA WARME EN WATERDICHTE DAMESLAARSJES VOOR TREKKING ARPENAZ 500 MARINEBLAUW

    Vanaf   €35.99

  • Trekking_Schoenen - Laars Arp 500 Warm WP D beige QUECHUA
    QUECHUA WARME EN WATERDICHTE TREKKINGLAARZEN VOOR DAMES ARPENAZ 500 BEIGE

    Vanaf   €35.99