Kortingscode Decathlon

Bij Decathlon maken we geen gebruik van kortingscodes en dit is een bewuste keuze.

Kortingscode Decathlon Door sportproducten altijd voor de laagst mogelijke prijs aan te bieden proberen wij sport toegankelijk te maken voor iedereen. Decathlon verkoopt producten van haar eigen huismerken die wij passiemerken noemen en deze merken zijn allemaal in eigen beheer. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kunnen we de prijzen laag houden en hoeven we niet in te leveren op de kwaliteit. Naast de sportartikelen van onze passiemerken kun je ook internationale merken vinden bij Decathlon.

Onze producten hebben uitstekende technische kwaliteiten en door te investeren in innovaties probeert Decathlon zowel de veiligheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van onze producten te bevorderen.

Door te luisteren naar de meest veeleisende gebruikers focussen wij ons op maximale klanttevredenheid. Wij streven ernaar om dit met een vastberaden passie voor sport uit te voeren en wij willen dat iedere sporter zijn passie kan uitoefenen voor de laagst mogelijk prijs. Wij kunnen kortingscodes niet voor iedereen beschikbaar stellen en daarom maken wij geen gebruik van kortingscodes.'