Ondersteunt de onderrug tijdens je oefeningen!

Fitness_Fitnesskleding Fitness_Fitnesskleding - Korte legging
Fitness_Fitnesskleding

Korte herenlegging "Back support" voor krachttraining zwart DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: krachttraining. De exclusieve technologie ondersteunt de onderrug bij squats of deadlifts. Dankzij de goede ondersteuning kun je beter presteren en heb je een beter evenwicht!

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8356070
TECHNISCHE INFORMATIE
Ontwerp van de kleding voor krachttraining De volledige kledinglijn is ontworpen om je een ideaal evenwicht te bieden tussen comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan artikelen die ervoor zorgen dat je krachttraining leuk blijft. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je oefeningen. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan krachttraining doen? Krachttraining is een sport die bedoeld is om algemeen het lichaam sterker te maken en meer spieren te kweken. Als je regelmatig en op een gezonde manier aan krachttraining doet, ontwikkel je een strakker lichaam. Krachttraining is geschikt voor iedereen, op elk niveau. Het grote voordeel van deze discipline is dat je ze overal kunt doen, in een fitnesszaal, thuis of zelfs buiten, afhankelijk van de gekozen trainingsmethode.
Dit kledingstuk verbetert de positie van je onderrug. Waarom? Het technisch ontwerp van dit kledingstuk helpt je om je onderrug perfect te positioneren tijdens veeleisende oefeningen als squats of deadlifts.
Wanneer je onderrug beter gepositioneerd is, is hij sterker en kun je in alle veiligheid tot het uiterste gaan. Je kunt de BACK SUPPORT zo of onder een short dragen.
Dit kledingstuk verbetert het evenwicht. Wat is het nut daarvan? Dit exclusief en innovatief kledingstuk met verschillende stroken voor de onderrug zorgt ervoor dat je de last en je lichaam evenwichtiger kunt verdelen tijdens de training. Met een beter evenwicht ben je sterker en presteer je beter.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Fitness_Fitnesskleding - Short fitness
  DOMYOS SHORT FITNESS KRACHTTRAINING HEREN ROOD MET OPDRUK "MUSCLE"

  Vanaf   €19.99

 • Fitness_Fitnesskleding - Short fitness
  DOMYOS SHORT FITNESS KRACHTTRAINING HEREN ZWART MET OPDRUK "MUSCLE"

  Vanaf   €19.99

 • Fitness_Fitnesskleding - Short Fitness Muscle DOMYOS
  DOMYOS SHORT FITNESS KRACHTTRAINING MUSCLE VOOR HEREN BLAUW MET RODE PRINT

  Vanaf   €19.99