Koffer 35L, handbagageformaat, halfharde schaal.

Accessoires_Transport Accessoires_Transport - Koffer Protect 35 l NEWFEEL - Compario Families
Accessoires_Transport

Koffer op wieltjes Protect 35 l grijs / marineblauw / rood NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: het transporteren van je sportoutfit of persoonlijke spullen tijdens weekends of korte trips (<3 dagen) De Protect 35 l op wieltjes is geschikt als handbagage (IATA-conform). Schokbestendig dankzij de halfharde schaal en houdt spullen goed op plaats dankzij compressieriemen.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8327423
TECHNISCHE INFORMATIE
Getest bij effectief gebruik Alle Newfeel-tassen en -rugzakken zijn getest door een representatief panel van gebruikers, in omstandigheden die ook onze klanten elke dag kunnen tegenkomen (weer, wandeltijd, enz...). Aan de hand van die dagelijkse tests kunnen we onze producten verder ontwikkelen en onze klanten tevreden stellen.
Tests uitgevoerd in het laboratorium In onze Strenfit-laboratoria bootsen we extreme gebruiksomstandigheden na om de sterkte van de materialen, naden, assemblages en kunststof onderdelen te testen. Dankzij die tests kunnen we 2 jaar garantie geven op onze artikelen.
Hoe wordt de inhoud van de tassen en koffers van Newfeel gemeten? De inhoud wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen het hoofdvak en alle vakken en zakken met kleine bolletjes. Vervolgens gieten we die bolletjes over in een bak met schaalverdeling, zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Newfeel-bagage wordt getest in de praktijk en in het laboratorium.
Garantie 2 jaar