Een eenvoudige en robuuste kinderfiets van 14".

Fietsen_Fietsen Fietsen_Fietsen - Kinderfiets Ticha 14 inch B'TWIN - Compario Families
Fietsen_Fietsen

Kinderfiets 14" Ticha roze B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: kinderen van 3 tot 5 jaar (90 tot 105 cm) die leren fietsen. Een fiets van 14" met bel, met de hand afneembare zijwieltjes en spatbord. De remmen op kindermaat en de kettingkast zijn ideaal om je kind in alle veiligheid te leren fietsen.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8083798
TECHNISCHE INFORMATIE
Transmissie Freewheel. Veiliger: je kind hoeft niet te trappen, ook niet in een afdaling.
Banden / wielen Banden met (opblaasbare) binnenbanden en noppenprofiel. Echte banden om vlotter obstakels te nemen (stoepranden enz.) en voor extra grip op gangbare ondergronden (paden, gras...).
Wettelijke vermeldingen Opgelet! Voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Risico op inslikken van kleine onderdelen. Enkel gebruiken onder toezicht van een volwassene. Te gebruiken met een beschermende uitrusting. Niet gebruiken op de openbare weg.
Houding Specifieke B’TWIN grips en stuur.
Comfortabel schuimzadel.
De stuurpost is helemaal op kindermaat. De breedte van het stuur en de grepen zijn perfect aangepast aan kleine handjes. Het stuur is bovendien verstelbaar in de hoogte en groeit dus mee met het kind. Zadel in de hoogte verstelbaar.
Remmen Revolutionaire STOP EASY-remmen, helemaal op maat van kinderhandjes: je moet tot 30% minder kracht zetten bij het remmen vergeleken met klassieke remgrepen
Trommelrem achteraan, die minder snel ontregelt en geleidelijk remt. Vooraan Cantilever-remhoeven om het risico op een blokkerend voorwiel en over de kop gaan te beperken.
Kettingkast Volledig omhullende en specifieke B'TWIN-kettingkast met decoratie verwerkt in het plastic. B'TWIN ontwikkelde dit onderdeel om de mechanische onderdelen van de transmissie (trapstangen, ketting, freewheel...) volledig af te dekken en zo het risico op geknelde vingers, verstrikte veters en vuile kleertjes te beperken.
Frame Specifiek B'TWIN-frame.
V-frame speciaal voor kinderen van 3-5 jaar, centraal verlaagd om het opstappen te vergemakkelijken.
Gewicht 8,7 kg.
Accessoires / uitrusting Spatbord, bel en kleine B'TWIN-zijwieltjes (opschroefbaar met de hand) die je zonder gereedschap kan monteren: handig om de fiets te vervoeren en je kind te leren fietsen!
Je kan dit model ook uitrusten met de B'TWIN-duwstang (afzonderlijk verkocht), om je kind in alle veiligheid te leren fietsen.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie Levenslange garantie op: frame, stuurpen, stuur en stijve vork. Meer details op btwin.com.
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: