Aanpasbaar voor een efficiënte bescherming.

Ski_Accessoires Ski_Accessoires - JR DEFENSE BACK II-P WED'ZE - Compario Families
Ski_Accessoires

RUGBESCHERMING VOOR SKIËN EN SNOWBOARDEN KIND JR DEFENSE BAC K II -P WEDZE WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: jonge skiërs en snowboarders die een aanpasbare rugbescherming willen met veel afstelmogelijkheden. Tijdens het skiën of snowboarden kun je naar achter vallen. De Defense Back II beschermt je tegen hevige schokken. Dankzij de verschillende afstellingen kun je het goed aanpassen.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8286541
TECHNISCHE INFORMATIE
GEBRUIKSAANWIJZING Stel de bretels af zodat de bescherming goed tegen je rug zit. Trek de riem normaal aan zodat het tegen je rug zit en je lende ondersteunt.
Gamma De Defense back is ontworpen samen met de Defense short zodat de twee beschermingen perfect samen kunnen worden gedragen zonder te hinderen.
Norm De norm EN1621-2 is een Europese norm die van toepassing is op de rugbescherming tijdens het skiën of snowboarden. Voor deze norm is de rugbescherming getest op het vermogen om schokken te absorberen en bestand te zijn tegen binnendringend vocht.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar