Stevige en lichte jas in meerdere materialen.

Klimmen_Alpinisme_Kleding Klimmen_Alpinisme_Kleding - JAS HYBRID SPRINT MAN SIMOND - Compario Families
Klimmen_Alpinisme_Kleding

JAS HYBRID SPRINT MAN SIMOND

SIMOND
Ontworpen voor: bergtochten bij een temperatuur van 0°C, deze jas is speciaal voor alpinisten en tourskiërs. Hybride jas uit meerdere materialen: wattering / stretch softshell / fleece. Deze stoffen worden gebruikt in inzetstukken op bepaalde zones. Sjaal geïntegreerd in de kap om te beschermen tegen de wind

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8363309
TECHNISCHE INFORMATIE
"Body map"-constructie De stoffen zijn op de jassen aangebracht in functie van de vereisten ervan. Zo is er wattering 100 g/m² voorzien op de borst, in de rug en op de bovenarmen voor extra warmte. Softshell stof is aangebracht op de voorarmen en onderaan de jas om de zones te beschermen die in contact komen met het harnas of de wand. De fijne en stretch fleece onder de armen en in de rug zorgt voor de lichaamsbeweging en de thermische regeling.
Kap De softshell kap in twee materialen heeft ook een sjaal die je kunt dragen als het erg koud is of als er te veel wind is. Ze wordt vooral gedragen onder de helm, maar kan ook erboven worden gedragen dankzij de erg stretch softshell stof.
Accessoires Centrale rits met dubbele runner voor een gemakkelijke toegang tot de beugel van je harnas. Onderaan de jas zit een drukknop die je kunt sluiten wanneer de runner omhoog zit.Binnenzak met rits om iets veilig in op te bergen.
Een score om de milieu-impact van de producten te vergelijken. De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren.
Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer info: http://sustainability.decathlon.com/
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
De alpinisten van het Simond-team
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: