Favoriet bij alle kinderen omdat hij keerbaar is!

Trekking_Kleding Trekking_Kleding - Jas Hike 100 meisjes blauw QUECHUA - Compario Families
Trekking_Kleding

Waterdichte en warme jas voor trektochten meisjes donkerblauw QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: kinderen, als bescherming tegen regen en wind tijdens lange wandelingen en trektochten bij fris weer. Favoriet bij alle kinderen omdat hij keerbaar is!

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8370453
TECHNISCHE INFORMATIE
Wattering: Synthetisch materiaal vervaardigd uit polyestervezels. Afhankelijk van de grootte van de vezels wordt meer of minder lucht vastgehouden. Een dikkere wattering met dezelfde vezelmengeling houdt meer lucht vast en is dus warmer.
Wat is de waterdichtheid van een jas? Geeft aan hoe goed een stof bestand is tegen indringing van water. Wordt gemeten met een gestandaardiseerde test. De gemiddelde druk bij een regenbui varieert van 1.000 mm tot 2.000 mm, daarom wordt een stof vanaf 2.000 mm beschouwd als waterdicht. Onze artikelen zijn bestand tegen een druk van 2.000 tot 10.000 mm en dus erg goed waterdicht en aangepast aan alle weersomstandigheden, zelfs de meest extreme.
Wat zijn waterdichte naden of stroken? Dit zijn naden die waterdicht (gemaakt) zijn door waterdichte thermogelaste stroken. Die worden achter de naden aangebracht en zijn onmisbaar om een kledingstuk waterdicht te maken, ze verhinderen dat water binnendringt via capillariteit (de vezels slorpen water op en/of water sijpelt binnen langs de gaatjes van het stiksel).
Keerbare jas: Keerbare jas om te kiezen uit twee stijlen, veranderen van look wordt kinderspel.
Wassen: 1/ Wassen in de machine (op 30 à 40°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer de jas binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: gevaar voor beschadiging. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 4/ Gebruik geen bleekwater. 5/ Heel goed spoelen en zwieren op laag toerental. 6/ Niet chemisch reinigen.
Praktische details: Vaste kap, 2 steekzakken, volledige ritssluiting.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren.

Er wordt een algemene score ABCDE gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.

Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.

Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont-Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.
Producttest Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt dit team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Trekking_Kleding - 3-in-1 jas Hike 500 J bruin QUECHUA
  QUECHUA WARME EN WATERDICHTE 3-IN-1 JONGENSJAS VOOR TREKKING HIKE 500 BRUIN

  Vanaf   €34.99

 • Trekking_Kleding - 3-in-1 jas Hike 500 J blauw QUECHUA
  QUECHUA WARME EN WATERDICHTE 3-IN-1 JONGENSJAS VOOR TREKKING HIKE 500 BLAUW

  Vanaf   €34.99

 • Trekking_Kleding - 3-in-1 jas Hike 900 M blauw QUECHUA
  QUECHUA WARME EN WATERDICHTE 3-IN-1 MEISJESJAS VOOR TREKKING HIKE 900 BLAUW

  Vanaf   €59.99