Hengelsportwinkel

Hengels en molens Hengels en molens

Zonder hengel wordt het niets, dus die vind je hier in vele soorten en maten!

Alle hengels en molens
Kunstaasvissen Kunstaas- en lijnaccessoires

Natuurlijk hebben we ook een grote hoeveelheid visspullen voor kunstaasvissen.

Alles voor kunstaasvissen
Hengelsportuitrusting Hengelsportuitrusting

Maak je hengelsportuitrusting compleet met de visartikelen in onze hengelsportshop!

Bekijk alle uitrusting
Technisch vissen Technisch vissen

In onze hengelsportshop is uiteraard ook het aanbod voor technisch vissen enorm!

Technisch vissen
 • Hengels en molens

  Om je keuze te kunnen maken uit ons aanbod hengels en molens, is het belangrijk dat je weet op welke manier je gaat vissen. Voor zoetwatervissen heb je ander materiaal nodig dan voor zoutwatervissen en het aas dat je gebruikt is ook belangrijk om rekening mee te houden. We bieden complete hengelsets in onze hengelsportshop, maar je kunt natuurlijk ook zelf je ideale hengel en molen samenstellen. Als je niet zeker weet welke visspullen voor jou het beste zijn, helpen we je graag verder met tips en advies op maat. Zo weet je zeker dat je lekker kunt vissen met de voor jou ideale hengel!

 • Kunstaasvissen

  Zowel voor losse visspullen als kant-en-klare hengels voor kunstaasvissen kun je terecht in de Hengelsportshop van Decathlon. Ons aanbod visartikelen is groot: we helpen je op weg met alle losse onderdelen voor kunstaasvissen zoals lijnen, aas, dobbers, haakjes en visartikelen zoals stoelen, aasdozen en natuurlijk gepaste kleding. Stel zelf je ideale hengel samen met een van de vele molentjes en lijnen of vraag ons om advies als je niet zeker weet welke hengel voor jou het meest geschikt is. Ook voor overige accessoires als weeghaken, tassen en lampen kun je bij ons terecht. Bovendien kies je altijd zelf hoeveel je voor je visgerei betaalt: Decathlon biedt visspullen in verschillende prijscategorieën.

 • Hengelsportuitrusting

  Om je hengelsportuitrusting compleet te maken, hebben we verschillende soorten lieslaarzen en waadbroeken voor tijdens het vissen. Deze waterdichte kleding houdt je warmte vast en dat is wel zo comfortabel als het een tijd duurt voordat je beet hebt. Wanneer je vanuit een bootje of vanaf de kant vist, wil je er goed beschut bijzitten. Ideale visspullen hiervoor zijn onze windschermen en uiteraard lichtgewicht opklapbare stoeltjes. Met een waterdichte jas of warme trui ben je er helemaal klaar voor en je maakt je uitrusting compleet met visgerei als een aasdoos, reservelijnen, benodigde navigatie en dobbers. Natuurlijk hebben we ook rubberboten voor als je liever vanaf het wateroppervlak vist.

 • Technisch vissen

  Wil je gaan technisch vissen of karpervissen? Het is belangrijk om te weten welke visspullen je nodig hebt, op zee heb je bijvoorbeeld sterkere lijnen en flexibeler hengels nodig dan wanneer je aan de kant van een kanaal staat en niet alle vissen zien in dezelfde felgekleurde dobber een prooi. Voor vliegvissen is het noodzakelijk dat je andere materiaal gebruikt dan wanneer je wilt gaan vissen naar meerval. Uiteraard hebben we alles in huis voor karpervissen: van aas tot hengel en alle andere benodigde visartikelen. Wil je meer informatie over een bepaald product? We helpen je uiteraard graag verder met advies op maat!

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 800 winkels al jaren een begrip wereldwijd en de visspullen in onze hengelsportshop worden gemaakt door Caperlan. In onze hengelsportshop bieden we een uitgebreid aanbod voor karpervissen, zoetwatervissen, zeevissen en kunstaasvissen. Natuurlijk hebben we in onze online hengelshop ook heel veel visartikelen om je uitrusting mee compleet te maken. Er zijn echter ook zeker voordelen te noemen voor een bezoek aan een van onze vestigingen:

 1. In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van hengelsport en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua maat of keuze.
 2. Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
 3. Je kunt alles passen en in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste maat of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.

Ons eigen merk voor hengelsport: Caperlan

De visartikelen en het visgerie van Decathlon wordt gemaakt door ons eigen hengelsportmerk Caperlan. Bekend en geliefd wegens de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het uitgebreide aanbod voor elke vorm van vissen.

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online hengelsportshop van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Bert op decathlon.nl

Praktisch en comfortabel visvest: veel opberg zakken. Hier is goed over nagedacht.

11 5 /5
Vest Caperlan Azuel