Hardlopen per seizoenHardlopen met warm weer Warm weer

Alles om je te beschermen op de warme dagen!

Hardlopen met warm weer
Hardlopen in regen en wind Regenjas

Alles om je te beschermen op koude en winderige dagen!

Hardlopen in regen en wind
Hardlopen in de kou Hardlooptassen

Alles om je te beschermen op de koude dagen

Hardlopen in de kou
Hardlopen in het donker Runlight

Wordt niet over het hoofd gezien op de donkere dagen!

Hardlopen in het donker

Favoriete bescherming

1. Runlight Kalenji Sportance Comfort

Loop 's nachts alsof het dag is!


 • Verlichting zowel voor als achter, voor optimale zichtbaarheid
 • Uitstekende klantbeoordeling --> 4,5/5 op basis van 807 klantreviews
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Hardlopen in het donker
2. Regenjack Blauw Heren Regenjack

Volledig waterdicht hardloopjack om je optimaal te beschermen tegen regen en wind!


 • Volledig waterdicht en toch ademend
 • Uitstekende klantbeoordeling --> 4,1/5 op basis van 66 klantreviews
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Hardlopen door regen en wind
3. Hardloopshirt Eliofeel Dames Hardloopshirt Eliofeel

Lekker warm en zacht hardloopshirt tijdens de koude dagen.


 • Zowel als eerste als tweede laag te dragen
 • Uitstekende klantbeoordeling --> 4,4/5 op basis van 173klantreviews
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Hardlopen in weer en wind
 • Hardlopen mooi weer

  Hardlopen met mooi en warm weer

  Iedere hardloper loopt het liefst met een zonnetje! Het is echter wel erg belangrijk dat je in die mooie weeromstandigheden goed beschermt tegen de zon. Dat doe je natuurlijk niet alleen met zonnebrand, maar ook door de juiste kleding en accessoires. Bij Decathlon hebben wij hier alvast voor jou over nagedacht en zodoende vind je bij ons seletie artikelen die je kan gebruiken op zo'n mooie warme zomerse dag

 • Hardlopen met koud weer

  Hardlopen met koud weer

  Iedere hardloper loopt het liefst met een zonnetje! Het kan echter ook met een zonnetje erg koud zijn, zeker in de wintermaanden. Het is dan ook erg belangrijk bij het kiezen van je hardloopoutfit, om rekening te houden met het weer. Op zo'n koude dag wil je niet te weinig aantrekken, maar ook zeker niet teveel, want je warmt natuurlijk op tijdens het hardlopen. Bij Decathlon hebben wij hier alvast voor jou over nagedacht en zodoende vind je bij ons seletie artikelen die je kan gebruiken op zo'n (mooie) koude winterse dag

 • Hardlopen in regen en wind

  Hardlopen met weer en wind

  Als hardloper ontkom je er soms niet aan, een stevige regenbui tijdens je training of wedstrijd. Natuurlijk niet erg prettig, maar met de juiste kleding en accessoires kan je je er wel tegen wapenen. Bij Decathlon hebben wij in ons assortiment een aantal producten die gemaakt zijn om je tegen deze regen te beschermen. Daarnaast ontkom je in Nederland sowieso niet aan de wind. Soms kan de wind best een beetje verfrissend zijn, zoals op warme dagen. Maar in de winter, als het koud is, het regent, dan is die wind toch minder gewenst. Om je hier toch tegen te beschermen hebben wij een aantal windjacks in ons assortiment, zodat jij optimaal kunt genieten van het hardlopen.

 • Hardlopen in het donker

  Zorg dat je zichtbaar bent in het donker

  In de wintermaanden wordt het steeds eerder en sneller donker in Nederland. Wil je toch gaan hardlopen is het wel zo verstandig, voor zowel je eigen als omstanders veiligheid, om je zichtbaar te maken. Dat kan door middel van een reflecterend hesje, een lampje end. Bij Decathlon hebben wij voor ieder wat wils. Van de innovatieve Runlight tot aan het reflecterende hesje.

Hardloop accessoires bij Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Doordat Decathlon zowel offline als online actief is kunnen onze klanten hier optimaal van profiteren. Wij zijn van origine een Franse sportwinkel maar ondertussen is Decathlon ook een begrip in Nederland aan het worden. Wij bieden producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en natuurlijk zijn ook onze hardloop accessoires te koop voor goede prijzen. Als klant kun je altijd een Decathlon winkel binnenstappen en een advies op maat vragen.

 1. Als klant kun je altijd een van onze Decathlon winkels binnenstappen. Dit heeft natuurlijk zijn voordelen want voordat je een accessoire koopt wil je een advies op maat. Vraag onze specialisten naar de kenmerken van een bepaalde artikelen en maak zo je keuze. Als je het gewenste product hebt gevonden kun je deze gemakkelijk online bestellen of direct meenemen uit de winkel.
 2. Mocht het artikel toch niet op voorraad zijn, geen paniek. Doordat wij werken met verschillende online schermen in de winkels kun je toch je gewenste product bestellen en gratis thuis laten bezorgen. Vraag een medewerker voor advies en laat je uitgebreid informeren.
 3. Onze verschillende hardloop specialisten geven gratis hardloopclinics. De Kalenji running academy is een initiatief van Decathlon om de hardloopsport in Nederland te stimuleren. Wil je hier aan mee doen, schrijf je dan snel in!

Innovatie: K-Only

Met de Kiprun schoenen van Kalenji kan iedereen hardlopen! Bekijk de video over het unieke K-Only systeem voor de juiste steun voor zowel neutrale, pronerende als supinerende lopers.

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om de hardloop sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door hardloopspullen te verkopen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast proberen wij door middel van de Kalenji running academy startende hardlopers in aanraking te laten komen met deze mooie sport.

De online hardloopwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Ashish op decathlon.nl:

Erg tevreden, fijner in gebruik dan hoofdlamp. Hij leek wat zwaar toen ik m uit de verpakking haalde maar met het dragen ondervind ik er geen problemen mee!

11 5 /5
KipRun LD