DOMYOS

HALTERS VOOR FITNESS 2 X 3 KG GRIJS

€24,99
Ref. : 8336581

Een set met 2 halters van 3 kg, zo ontwikkeld dat ze goed in de hand liggen en gemakkelijk op te bergen zijn. Onmisbaar voor wie thuis wil fitnessen.

Deze kleurrijke halters brengen wat extra pit in je fitnesstrainingen thuis. Ze liggen prettig in de hand, zijn gemakkelijk schoon te maken, bewegen niet als je ze neerlegt en laten geen sporen achter.

Kleur: GRIJS

Maattabel
2*3 KG
Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Veelzijdigheid

Ons assortiment omvat 6 modellen van halters van 0,5 tot 5 kg.

Eenvoudig onderhoud

De gladde bekleding is makkelijk te reinigen en maakt geen strepen op de vloer.

Technische informatie

Waarom halters van 3 kg kiezen?

Deze halters van 3 kg zijn ideaal voor het trainen van je beenspieren. Je beenspieren zijn krachtiger dan de spieren in je bovenlichaam, daarom heb je zwaardere gewichten nodig om ze voldoende te trainen.

Train thuis met deze halters

Deze halters zijn speciaal ontwikkeld voor sporters die thuis aan krachttraining willen doen! Ze zijn eenvoudig schoon te maken dankzij de pvc-bekleding, laten geen sporen achter op de vloer en rollen dankzij hun vorm niet weg. Je kunt ze dus zonder zorgen op de grond zetten.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Trekstang 100% IJzer Coating 100% Polyvinylchloride

VOORRAADADVIES

We raden aan om je halters op te bergen op een droge en schone plaats, beschermd tegen warmte (radiator, vloerverwarming, achter een raam in de zon, gelakte of geverniste oppervlakken enz.).

GEBRUIKSAANWIJZING

We raden af om de halters op de grond te gooien.

TESTS

Om te garanderen dat onze halters echt alle goede eigenschappen hebben die we eraan toeschrijven, deden we uiteraard eerst heel wat tests.

Goedgekeurd door

"Uitstekend om te trainen voor het surfen, voor de revalidatie van mijn arm en om mijn spieren geleidelijk sterker te maken!", vertelt Catherine, die eerst haar training begon met de lichtste halters.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook