Bestand tegen schokken, stof en vuil.

Accessoires Elektronica Outdoor - Gps touchscreen Oregon 600 Garmin - Outdoor Uitrusting
 • Accessoires Elektronica Outdoor - Gps touchscreen Oregon 600 Garmin - Outdoor Uitrusting
Accessoires Elektronica

Trekking-gps met touchscreen Oregon 600 Garmin

Garmin
Ontworpen voor: intensieve sporters op zoek naar een compleet navigatiesysteem voor hun outdoor actviteiten. De draagbare Garmin gps Oregon 600 is bestand tegen schokken, stof, vuil, vochtigheid en water.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€295.99 - %

Vanaf €295.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8290523
TECHNISCHE INFORMATIE
Lichtsterkte van het scherm De technologie voor de displayverlichting maakt gebruik van zonnestralen en ledverlichting om zo de lichtsterkte en dus ook de leesbaarheid van het toestel te verbeteren. Door geen displayverlichting te gebruiken, wordt de batterij minder belast.
Capaciteit draadloos: Bluetooth® en ANT Het is voortaan mogelijk om draadloos zware bestanden zoals foto's, geocaches, avonturen, wegbeschrijvingen en gepersonaliseerde kaarten van een Oregon 600 over te brengen naar een ander toestel via de ANT+ technologie. Bovendien kan je dankzij de BaseCamp™ Mobile app je routebeschrijvingen, waypoints en parcours 50 keer sneller en rechtstreeks doorsturen zonder omweg via computer. De Oregon is uitgerust met de draadloze ANT+ technologie
Dubbele leesrichting Bekijk de kaarten en andere gegevens in portret- of landschapsmodus, naargelang hoe je het toestel vasthoudt. De landschapsmodus vergroot het afleescomfort van de wegnavigatie.
Sneltoetsen Open applicaties, ga van het ene profiel naar het andere, pas parameters toe en start de navigatie in een handomdraai.
Dashboards/nüvi-modus Dankzij de dashboards kan je in je favoriete app meer functies verbergen of weergeven. Het is mogelijk om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren zonder een app te moeten sluiten.
Geavanceerd hoogteprofiel Aangezien de af te leggen route nu volledig zichtbaar is, kan je een overzicht van het hoogteprofiel raadplegen. Je kunt ook inzoomen op een deel van de route om de hoogtegegevens met betrekking tot dat deel te verkrijgen. Het hoogteprofiel verwerkt je kaartgegevens om aan te geven wat jou onderweg te wachten staat.
Verbeterde routeberekening Dankzij de nieuwe opties kan je tot 33% extra informatie weergeven op het scherm. Voeg meerdere gegevensvelden toe die je kunt personaliseren volgens een van de 4 volgende configuraties: 2 grote velden, 1 groot veld en 4 kleine velden, 6 of 8 kleine velden.
Opvolging van de activiteiten (kalender) Overzicht van de activiteiten, waypoints en schattenjachten die je in een kalender hebt opgeslagen.
Geavanceerd beheer van de waypoints Alle gegevens en de wijziging ervan worden weergegeven op een enkel scherm. Schrap een of meerdere waypoints in een keer vanuit het menu Waypoint Manager.
Inhoud van de set - Oregon 600
- Wereldwijde basiskaart
- USB-kabel/oplaadkabel
- Karabijnhaakclip
- Documentatie
Verdubbel je prestaties Naast de uitstekende autonomie (tot 16 uur) wordt de nieuwe Oregon 600 ook gekenmerkt door zijn systeem met dubbele batterijen, geoptimaliseerd voor outdoorgebruik. Je kunt kiezen tussen de intern oplaadbare NiMH-batterij (niet bijgeleverd) of AA-batterijen. De NiMH-batterij laadt automatisch op wanneer het toestel op een externe voeding is aangesloten.
VOORDELEN
Ondoordringbaarheid De Oregon 600 heeft IPX7 en is bestand tegen stof, schokken en water.
Zichtbaarheid Reflectiewerend touchscreen
Autonomie Dubbele voeding: 2 AA batterijen of oplaadbare NiMH batterij.
Compatibiliteit Compatibel met alle kaarten van Garmin.
Coaching Bluetooth® tussen het toestel en elke compatibele smartphone.
KENMERKEN
Soort artikel
trekking-gps
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Accessoires Elektronica - Activiteitstracker Charge 2 Fitbit
  Fitbit ACTIVITEITSTRACKER CHARGE 2 POLS ZWART MAAT L

  Vanaf   €148.99

 • Accessoires Elektronica - Horloge/stopwatch W100 M zwart GEONAUTE
  GEONAUTE DITIGAAL SPORTHORLOGE MET STOPWATCH VOOR HEREN W100 M ZWART

  Vanaf   €7.99

 • Accessoires Elektronica - VivoActive smartwatch Garmin
  Garmin MULTISPORTHORLOGE MET POLSHARTSLAGMETER EN GPS VIVOACTIVE HR ZWART

  Vanaf   €208.99

 • Accessoires Elektronica - Hartslagmeter ONrhythm 50 GEONAUTE
  GEONAUTE HARTSLAGMETER EN -BAND ONRHYTHM 50 ZWART.

  Vanaf   €17.99