Vorder in alle eenvoud!

Accessoires Elektronica Horloges, gps, stappentellers - Gps-horloge ONmove 220 GEONAUTE - Sporthorloges
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/6f71cfeff8ad4d738c551c75de0ec40d.zip/index.html
Accessoires Elektronica

Gps-horloge ONmove 220 wit GEONAUTE

GEONAUTE
Ontworpen voor: sporters die hun snelheid en afstand willen opmeten en op basis van de belangrijkste indicatoren verder evolueren. De belangrijkste indicatoren om vlot vooruitgang te boeken (snelheid, tempo, afstand, doelzone, laps). Breng je prestaties over op je smartphone en analyseer in realtime.

Kleur : WIT

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€89.99 - %

Vanaf €89.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8374052
TECHNISCHE INFORMATIE
Meting van de parameters Het ONmove 220 gps-horloge geeft je alle informatie die nodig is om snel en op een eenvoudige manier vooruitgang te kunnen boeken:
Stopwatch | Snelheid (realtime en gemiddeld) | Tempo (realtime en gemiddeld) | Afstand | Calorieën | Hartslag in realtime met optionele Bluetooth Smart-band | Uur | Datum | Alarm | Displayverlichting.
Onmiddellijk starten: FastFix-technologie Dankzij de FastFix-technologie vang je op je ONmove 220 gps-horloge het snelste satellietsignaal en kun je meteen van start gaan. De FastFix wordt geüpdatet via synchronisatie van je ONmove 220 met de ONconnect-software.
Ga naar start.geonaute.com om de ONconnect-software te downloaden.
Visualiseer je training op decathloncoach.com Breng de gegevens van je ONmove 220 gps-horloge over met behulp van de Bluetooth Smart-technologie en visualiseer je trainingssessies in realtime op je smartphone* via de app myGeonaute connect (beschikbaar op iOS en Android). *lijst met compatibele smartphones: compatibilité smartphone
Verbeter je prestaties met intervaltraining Met deze functie kun je je intervaltraining van a tot z instellen: de tijd voor opwarming, beweging, rust en cooling-down, het aantal intervallen en de rusttijd tussen de verschillende series.
Automatische rondetijd Dankzij deze functie geeft je ONmove 220 automatisch de rondetijd aan voor een afstand die je zelf kunt instellen.
Automatische stop en opstart van de stopwatch De stopwatch gaat automatisch in pauze als je stopt en start weer op als je terug beweegt (deze functie kun je aan- of uitzetten).
Bewaar je gegevens en analyseer je prestaties en vorderingen op decathloncoach.com Download je trainingssessies en sla ze op in je gratis decathloncoach.com-account. Geef het volledige verloop van je prestaties gedetailleerd weer; vergelijk je trainingssessies; ga de uitdaging aan met je vrienden en volg je vorderingen jaar na jaar op.
Exporteren van sessies als GPX Met decathloncoach.com kun je je sessies exporteren als GPX-bestand. Zo kun je je favoriete sportapp (Strava, Runkeeper enz.) blijven gebruiken.
Doseer je inspanningen en haal je doelstellingen dankzij doelzones Op basis van een doelzone kun je je inspanningen beter doseren en makkelijker je doelstellingen bereiken. Met de ONmove 220 kun je een doel instellen voor snelheid, tempo of hartslag (optioneel met de Bluetooth Smart-hartslagband). Aan de hand van deze functie zal het gps-horloge je op elk moment tonen of je binnen de vooraf door jou ingestelde zone aan het trainen bent. Grafische weergave op het scherm en alarmsignaal wanneer je de zone verlaat.
Meet je vorderingen: Rondetijd (laps) Met het ONmove 220 gps-horloge kun je ook manueel je rondes of rondetijden registreren. Telkens wanneer je op de knop drukt, verschijnt een venster met je rondetijd, alsook het aantal afgelegde ronden. Je vindt deze informatie terug op je decathloncoach.com-account (zowel op de kaartweergave van je parcours als op de overzichtstabel).
Waterdichtheid IPX7: dit gps-horloge is bestand tegen opspattend water. Je kunt dus zonder problemen gaan rennen als het regent!
Compatibel met hartslagmeter: Bluetooth Smart De ONmove 220 is compatibel met de DUAL Bluetooth Smart Geonaute-hartslagband waarmee je je hartslag kunt meten en een zone bepalen volgens het aantal slagen per minuut.
Geheugen Opslaggeheugen van meer dan 80 trainingsuren.
Autonomie 7 uur in gps-modus, 10 dagen in horlogestand. Volledig opgeladen in anderhalf uur. Opladen met micro USB-/USB-kabel (inbegrepen) en compatibel met 5V-1A laders en reisopladers. Lithium-ion batterij.
Afmetingen en gewicht Gewicht: 51 g | Dikte: 15 mm | Diameter: 45,5 mm.
Compatibiliteit met smartphones Lijst met compatibele smartphones: compatibiliteit smartphones
Compatibel met pc Windows XP mini - Mac OS X 10.6 mini.
Dienst na verkoop Net zoals voor de rest van ons horlogegamma bieden we ook voor dit horloge een dienst na verkoop aan: controle waterdichtheid en bandje vervangen. Ga langs bij een van onze verkooppunten.
VOORDELEN
Meting van de parameters Afstand, snelheid en tempo (huidig en gemiddeld), calorieën, doelzone, laps.
Autonomie 7 uur in gps-modus, 10 dagen in horlogestand.
Ondoordringbaarheid IPX7: dit gps-horloge is bestand tegen opspattend water.
Connectiviteit Draadloze transfer van je trainingen op smartphone via de myGeonaute connect-app
Compatibiliteit GPS compatibel met decathloncoach.com: Windows XP mini - Mac OS X 10.6
Personalisatie Compatibel met de Bluetooth Smart-band: hartslagmeter.
Coaching Intervaltraining - Doelzonetraining
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Materiaal buitenkant
50.00% Rubber - Thermoplastisch rubber , 40.00% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen, 10.00% Acryl
Binnenkamer
80.00% PCBA, 20.00% Mineraalglas
Onderhoudstips Net zoals voor de rest van ons horlogegamma bieden we ook voor dit horloge een dienst na verkoop aan: controle op waterdichtheid, bandje vervangen, USB-klepje vervangen. Ga langs bij een van onze verkooppunten.
Gebruikslimiet Meet geen indoorsnelheid of -afstand op.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle Geonaute-producten worden getest door een panel in de gebruiksomstandigheden waarvoor ze eigenlijk werden ontworpen. De tests worden begeleid door een gespecialiseerd ingenieursteam. Op basis van die tests gaan productmanagers, ingenieurs en het volledige team aan de slag om technische producten te bedenken, ontwerpen en ontwikkelen die gebruikers optimale tevredenheid moeten bieden.
Garantie Beschikbaarheidsduur van onderdelen (bandje) noodzakelijk voor het gebruik: 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: