In alle eenvoud vordering maken!

Accessoires Elektronica Accessoires Elektronica - Gps-horloge ONmove 220 HRM GEONAUTE - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/7893ac8516724d3ba47ece860defbf85.zip/index.html
Accessoires Elektronica

Smart gps-horloge met hartslagmeter ONmove 220 HRM groen GEONAUTE

GEONAUTE
Ontworpen voor: sporters die hun snelheid, afgelegde afstand en hartslag willen meten. De belangrijkste indicatoren om vooruitgang te boeken (snelheid, tempo, afstand, calorieën, hartslagzone, rondetijd). Zet je prestaties in realtime over op je smartphone en analyseer ze.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€99.99 - %

Vanaf €99.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8374054
TECHNISCHE INFORMATIE
Meting van de parameters Het ONmove 220 gps-horloge geeft je alle informatie die nodig is om snel en op een eenvoudige manier vooruitgang te kunnen boeken:
Stopwatch | Snelheid (realtime en gemiddeld) | Tempo (realtime en gemiddeld) | Afstand | Calorieën | Hartslag in realtime | Uur | Datum | Alarm | Displayverlichting.
Hartslagmeterfunctie De ONmove 220 HRM is compatibel met de stoffen Bluetooth Smart hartslagband waarmee je je hartslag kan meten en een hartslagzone kan bepalen volgens het aantal slagen per minuut.
Onmiddellijk starten: FastFix-technologie Dankzij de FastFix-technologie vang je op je ONmove 220 gps-horloge het snelste satellietsignaal en kun je meteen van start gaan. De FastFix wordt geüpdatet via synchronisatie van je ONmove 220 met de ONconnect-software.
Ga naar Geonaute Support om de ONconnect-software te downloaden.
Visualiseer je trainingssessie in realtime dankzij de app voor smartphones myGeonaute connect. Breng de gegevens van je ONmove 220 gps-horloge over met behulp van de Bluetooth Smart-technologie en visualiseer je trainingssessies in realtime op je smartphone* via de app myGeonaute connect (beschikbaar op iOS en Android). *lijst met compatibele smartphones: support.geonaute.com/bluetooth
Bewaar je gegevens en analyseer je prestaties en vorderingen op decathloncoach.com Download je trainingssessies en sla ze op in je gratis decathloncoach.com-account. Geef het volledige verloop van je prestaties gedetailleerd weer; vergelijk je trainingssessies; ga de uitdaging aan met je vrienden en volg je vorderingen jaar na jaar op.
Doseer je inspanningen en haal je doelstellingen: Verschillende zones Op basis van een doelzone kun je je inspanningen beter doseren en makkelijker je doelstellingen bereiken. Met de ONmove 220 kun je een doelzone instellen voor snelheid, tempo of hartslag. Aan de hand van deze functie zal het gps-horloge je op elk moment tonen of je binnen de vooraf door jou ingestelde zone aan het trainen bent. Grafische weergave op het scherm en alarmsignaal wanneer je de zone verlaat.
Meet je vorderingen: Rondetijd (laps) Met het ONmove 220 gps-horloge kun je ook manueel je rondes of rondetijden registreren. Telkens wanneer je op de knop drukt, verschijnt een venster met je rondetijd, alsook het aantal afgelegde ronden. Je vindt deze informatie terug op je decathloncoach.com-account (zowel op de kaartweergave van je parcours als op de overzichtstabel).
Waterdichtheid IPX7: dit gps-horloge is bestand tegen opspattend water. Je kunt dus zonder problemen gaan rennen als het regent!
Geheugen Opslaggeheugen van meer dan 80 trainingsuren.
Autonomie 7 uur in gps-modus, 10 dagen in horlogestand. Volledig opgeladen in anderhalf uur. Opladen met micro USB-/USB-kabel (inbegrepen) en compatibel met 5V-1A laders en reisopladers. Lithium-ion batterij.
Afmetingen en gewicht Gewicht: 51 g | Dikte: 15 mm | Diameter: 45,5 mm.
Compatibel met pc min. Windows XP/Mac OS X 10.6.
Dienst na verkoop Net zoals voor de rest van ons horlogegamma bieden we ook voor dit horloge een dienst na verkoop aan: vervangen van het bandje. Ga langs bij een van onze verkooppunten.
Inhoud van de set Gps-horloge ONmove 220
Stoffen hartslagmeterband Bluetooth Smart
Micro USB-kabel
Handleiding
VOORDELEN
Meting van de parameters Afstand, snelheid en tempo (huidig en gemiddeld), hartslag, kcal.
Autonomie 7 uur in gps-modus, 10 dagen in horlogestand.
Ondoordringbaarheid IPX7: dit gps-horloge is bestand tegen opspattend water.
Connectiviteit Zet je training draadloos over naar je smartphone via de app myGeonaute connect.
Personalisatie Gps-horloge met 3 schermen die max. 2 waarden opgeven, volledig instelbaar.
Veelzijdigheid Uur, datum, alarm, verlichting.
Coaching Gps compatibel met de dienst myGeonaute.com: min. Windows XP/Mac OS X 10.6
KENMERKEN
Type
gps-horloge
Geslacht
uniseks
Gebruik
multisport
Niveau
regelmatig
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Structuur
50.0% Thermoplastisch polyurethaan, 20.0% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen, 20.0% Polycarbonaat, 10.0% Acryl
Binnenkamer
10.0% silicone, 20.0% Koper, 60.0% Epoxy, 10.0% Aluminium
Onderhoudstips Net zoals voor de rest van ons horlogegamma bieden we ook voor dit horloge een dienst na verkoop aan: controle op waterdichtheid, bandje vervangen, USB-klepje vervangen. Ga langs bij een van onze verkooppunten.
Gebruikslimiet Meet geen indoorsnelheid of -afstand op.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Alle Geonaute-producten worden getest door een panel in de gebruiksomstandigheden waarvoor ze eigenlijk werden ontworpen. De tests worden begeleid door een gespecialiseerd ingenieursteam. Op basis van die tests gaan productmanagers, ingenieurs en het volledige team aan de slag om technische producten te bedenken, ontwerpen en ontwikkelen die gebruikers optimale tevredenheid moeten bieden.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Accessoires Elektronica - GPS-horloge M400 HRM wit POLAR
  POLAR GPS-HORLOGE M400 HRM MET HARTSLAGBAND WIT

  Vanaf   €138.99

 • Accessoires Elektronica - Gps-horloge M400 zwart HRM POLAR
  POLAR GPS-HORLOGE M400 ZWART MET HARTSLAGBAND

  Vanaf   €144.99

 • Accessoires Elektronica - GPS-horloge cardio M200 zwart POLAR
  POLAR GPS-HORLOGE VOOR RUNNING MET HARTSLAGMETING AAN DE POLS M200 ZWART (M/L)

  Vanaf   €148.99