Golf uitrusting

Golfballen Golfballen

Bekijk hier alle golfballen, merken: zoals titleist, callaway, Taylor made, Srixon en Inesis.

Bekijk alle golfballen
Golf afstandsmeters TOMTOM Golfer 2

Hier vind u al onze GPS-horloges en afstandsmeters. Ideaal om al je afstanden te meten!

Bekijk alle afstandsmeters
Golf accessoires Step tee discovery pack

Alle golf accessoires voor in je golftas, hier vind je o.a. tees en balmarkers.

Bekijk alle accessoires
Trainings materialen Golf oefennet

Wilt u altijd en overal kunnen trainen voor het golfen!

Bekijk hier alle trainings materialen
 • Golfballen

  Een golfbal past bij uw swing! Er zijn een hoop verschillen bij de golfballen, het voornaamste verschil is dat je verschillende lagen hebt bij de golfballen. Er zijn 2-delige, 3-delige en 4-delige golfballen, dit geeft het aantal lagen aan. Een 2-delige golfbal heeft een kern met daarom een omhulsel, en 3-delige bal heeft er nog een tussenlaag bij enzovoorts.

  De kern verschilt per bal, sommige kernen zijn wat elastischer dan de anderen. Dit zorgt ervoor dat de bal weg schiet van je blad en daardoor krijg je meer lengte. Dit heeft ook te maken met de compressie van de bal. De tussenlaag is vaak van syntetisch materiaal, dit zorgt ervoor dat je toch nog lengte krijgt met je langere slagen en nog het gevoel en effect bij de kortere slagen naar de green. De buitenakant van de golfbal is ook erg belangrijk, het grooste verschil zie je aan het aantal dimples (de kuiltjes op de bal). Hoe meer dimples de bal heeft hoe beter hij vliegt, hoe meer kleine dimples hoe hoger de bal vliegt. Door de dimples van de bal krijgt de meer spin, het "Magnus effect" zorgt ervoor dat de bal verder vliegt of juist zal duiken. Daarom zal in warmer weer een golfbal ook verder vliegen dan in koude weersomstandigheden.

 • Golf GPS-horloges en afstandsmeters

  Een verbreding van je golfspel! Met de GPS-horloges of afstandsmeters meet je alle afstanden die je wilt weten op de golfbaan. Het is een verbetering voor je golfspel, de vraag hoever je nog moet slaan bestaat niet meer!

  Met de GPS-horloges kan je verschillende afstanden zien, hij geeft de hindernissen, doglegs en de green aan. Je kan ook zien hoever het is naar de voorkant, achterkant en midden green. Bij een aantal horloges kan je ook persoonlijke punten toevoegen, hiermee kan je alle afstanden zien die je zelf wilt. Staat er een grote boom in de weg midden op de fairway... zet het punt in de horloge en je weet precies hoever de boom van je af staat.

  Met een laser-afstandsmeter kan je alle afstanden precies tot op de meter nauwkeurig meten. Hij meet tot wel 900 meter op grote objecten (bijvoorbeeld een boom) en tot 270 meter naar de vlag! Zo weet exact hoever de vlag staat en wat je moet slaan. Zo kan je ook bomen of hindernissen die op de fairway staan met je afstandsmeter meten.

 • Golf accessoires

  Deze accessoires kunnen niet ontbreken in je golftas!

  Deze accessoires heb je nodig in je golftas, een pitchfork is bijvoorbeeld verplicht. Er zijn ook allerlei verschillende tees, bij de kunstof tees verschillen de hoogtes per kleur. Je hebt bijvoorbeeld witte tees voor de je ijzers, geel voor de hybrides, oranje voor de houten en de roze voor de drivers. Je kan natuurlijk altijd zelf kiezen welke hoogte je wilt gebruiken voor welke club of voor de houten tees gaan, die zijn allemaal even hoog. Daarnaast zijn er ook markers om je bal te marken, wintertees en nog allerlei andere accessoires!


 • Trainings materialen

  Kan je niet genoeg krijgen van het golfen, wil je thuis of op het werk ook nog even kunnen oefenen?

  Hier vindt je allerlei trainings accessoires voor het golfen. Bijvoorbeeld een puttingmat zodat je de putting strokes kan oefenen waar je maar wilt. Allerlei verschillen producten waarmee je altijd kan trainen om je golfspel te verbeteren én natuurlijk omdat het erg leuk is! .Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 1200 winkels al jaren een begrip wereldwijd en het eigen golfmerk Inesis wordt als zeer positief ervaren door golfers van elk niveau. Vooral de beginnende/recreatieve golfer is erg enthousiast over Inesis! In de webshop zie je het volledige aanbod van onze golfcollectie, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

 1. Het passen van je golfschoenen en tips voor onderhoud.
 2. Je kunt alles aanraken en vergelijken en zo de -voor jou- beste keus maken. Als we bepaalde golfartikelen niet op voorraad hebben, kun je ze altijd op een van onze touchscreens bestellen. Het wordt dan gratis bij je thuis bezorgd!
 3. Voor advies over de juiste golfartikelen, kleding of tips over je golfclubs, kun je altijd terecht bij een van onze experts.

Eigen golfmerk: Inesis

Iedere sport wordt bij Decathlon vertegenwoordigd door een van onze eigen merken. Voor golf is dat Inesis: topkwaliteit voor een aangename prijs. Ons golfmerk biedt alles wat je nodig hebt op de baan: golfclubs, kleding, schoenen en alle benodigde accessoires.

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online golfwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Kars op decathlon.nl:

Een zeer goede kwaliteitsbal, voor zowel (ver-)gevorderde als beginnende golfers die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en een 'zachte' golfbal waar veel spin geslagen mee kan worden. Zeker in vergelijking met de professionele golfmerken een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding(++).

11 5 /5
Golfbal 920 SOFT