Tolerant en licht, ideaal voor beginners!

Golf_clubs Golf_clubs - Golfset half kit 5.0 grafiet dames rechtsh. Inesis - Compario Families
Golf_clubs

Golfset half kit 5.0 grafiet dames rechtshandig Inesis

Inesis
Ontworpen voor: beginnende golfsters die net begonnen zijn tot en met spelers met handicap 10. Een golfset ideaal voor beginners waarmee lang vooruit kan! Met deze set kan zowel een beginner als een ervaren golfer vooruit. Tollerante en lichte clubs met een shaft van grafiet.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8312490
TECHNISCHE INFORMATIE
Inhoud v d kit 1 wood nr. 3,
4 irons (nr. 5,7,9 en SW),
1 putter,
1 tas met driepoot, 5 opbergvakken en dubbele draagriem.
Geschiedenis van het artikel We hebben deze set ontworpen om onze golfers te leren golfen en vooruitgang te laten boeken met eenzelfde clubs. Zowel onze beginnende golfers als onze golfers met een index vanaf 10 zullen het speelgemak en comfort van de clubs 5.0 kunnen waarderen. Vaak ben je als golfer erg gehecht aan je clubs, en het feit clubs te hebben die lange tijd je evolutie kunnen volgen, geeft je alleen maar meer zin en vertrouwen om te spelen!! Wil je de set uitbreiden? De clubs zijn ook los te koop bij Decathlon!
De details maken het verschil Wij hebben een grip ontworpen met markeringen zodat je je handen instinctief op de juiste plaats legt. De tas is een draagtas met dubbele draagriem en driepoot, met 6 vakken. Het kan een volledige set (max. 14 clubs) bevatten.
Kenmerken van de kop van de club: De brede en afgeronde zolen op de wood en hybrides zorgen voor een gemakkelijkere ballifting. Dankzij het offset model op de irons (het clubhoofd ligt achter de shaft) houdt je de club iets meer "closed" bij de impact waardoor slice (bal die naar rechts afwijkt) vermindert. De halvemaanvormige putter zorgt voor een betere oplijning. Loft van de irons: Nr.5 (26°), nr. 7 (33°), nr. 9 (41°), SW (56°)
Kenmerken van de shaft (handgreep): Samenstelling: grafiet, flex: Lady, gewicht: 55 g
De visie van Inesis Wij ontwikkelen ons golfreeksen zodanig dat ze beantwoorden aan je verwachtingen tijdens het gebruik ervan (gemak, lichtheid, pertinentie van het aantal clubs, enz...INESIS, dat is een team gepassioneerde golfers die, dankzij uw opmerkingen, elk product laten evolueren zodat golf steeds synoniem staat voor plezier.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
We hebben vertrouwen in onze golfers om onze producten te beoordelen en goed te keuren. Wij houden rekening met je mening en de score die jij aan onze producten geeft en brengen indien nodig aanpassingen aan. Je kunt de beoordelingen van onze klanten over de kit 5.0 hieronder lezen. Waarom ook niet zelf meewerken aan de verbetering van onze producten en je mening geven?
Garantie 2 jaar