Tolerant en licht, ideaal voor beginners!

Golf_clubs Golf_clubs - Golfset compleet 5.0 grafiet regular Heren rechtsh. Inesis - Compario Families
Golf_clubs

Golfset compleet 5.0 grafiet regular heren rechtshandig Inesis

Inesis
Ontworpen voor: beginnende golfers Door het materiaal gebruik, de plaatsing van de clubhoofden en de regular flex speel je gemakkelijk met deze golfset. Echt een set om te leren en vooruitgang te boeken!

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8312493
TECHNISCHE INFORMATIE
Inhoud v d kit 1 driver,
1 wood nr. 3,
1 hybride nr. 4,
7 irons (nr. 5,6, 7, 8, 9, PW en SW),
1 putter ,
1 een tas met drieppoot en 5 opbergvakken en een dubbel draagriem, twee wood covers.
Geschiedenis van het artikel We hebben deze set ontworpen om onze golfers te leren golfen en vooruitgang te laten boeken met eenzelfde clubs. Zowel onze beginnende golfers als onze golfers met een index vanaf 10 zullen het speelgemak en comfort van de clubs 5.0 kunnen waarderen. Vaak ben je als golfer erg gehecht aan je clubs, en het feit clubs te hebben die lange tijd je evolutie kunnen volgen, geeft je alleen maar meer zin en vertrouwen om te spelen!! Wil je de set uitbreiden? De clubs zijn ook los te koop bij Decathlon!
Kenmerken van de kop van de clubs De brede en afgeronde zolen op de wood en hybrides zorgen voor een gemakkelijkere ballifting. Dankzij het offset model op de irons (het clubhoofd ligt achter de shaft) houdt je de club iets meer "closed" bij de impact waardoor slice (bal die naar rechts afwijkt) vermindert. De halvemaanvormige putter zorgt voor een betere oplijning. Loft van de irons: nr. 5 (26°), nr. 6 (29°), nr. 7 (33°), nr. 8 (37°), nr. 9 (41°), PW (45°), SW (56°)
Kenmerken van de shafts. Samenstelling: grafiet, flex: regular, gewicht: 60 g
De details maken het verschil Wij hebben een grip ontworpen met markeringen zodat je je handen instinctief op de juiste plaats legt. De wood en driver worden verkocht met een wood cover om de kop van je clubs te beschermen. De tas is een draagtas met dubbele draagriem en driepoot, met 6 vakken. Het kan een volledige set (max. 14 clubs) bevatten.
De visie van Inesis Wij ontwikkelen ons golfreeksen zodanig dat ze beantwoorden aan je verwachtingen tijdens het gebruik ervan (gemakkelijk om te spelen, pertinentie van het aantal clubs, lichte tas, enz...). INESIS, dat is een team gepassioneerde golfers die, dankzij uw opmerkingen, elk product laten evolueren zodat golf steeds synoniem staat voor plezier.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar