Gegoten noppen die je niet meer kunt verliezen.

Golf_Kleding Sportkleding - Golfschoenen open 2.0 grote maten heren zwart INESIS - Sportkleding heren
Golf_Kleding

Golfschoenen heren open 2.0 grote maten zwart INESIS

INESIS
Ontworpen voor: golfers die af en toe spelen op droog tot licht vochtig terrein. Gedaan met die afneembare noppen! Deze golfschoenen hebben gegoten noppen die je niet meer kunt verliezen.

Kleur : ZWART

Kies je maat en kleur

Kies je maat

Decathlon

€29.99 - %

Vanaf €29.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8298377
TECHNISCHE INFORMATIE
Geschiedenis van het artikel Wij hebben dit product ontwikkeld om beginnende of recreatieve spelers een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding te bieden.
Wij wilden het instapmodel voor heren vernieuwen door het uitzicht van het product te verbeteren door een steviger materiaal aan te bieden.
De details maken het verschil Een onderhoudsvriendelijk materiaal en het feit dat we gekozen hebben voor gegoten noppen waardoor je geen extra noppen meer moet kopen en hetgeen onderhoudsvriendelijk is.
De visie van Inesis Alle onze producten zijn "Liberate your Swing". Dit is het basiscriterium van ons merk en wij streven ernaar producten te ontwikkelen die een optimale bewegingsvrijheid bieden tijdens het golfen. We werken in team en testen al onze producten in werkelijke gebruiksomstandigheden, rekening houdend met uw mening die u ons stuurt. Het is dankzij deze alchimie luisteren naar de klant/expertise van het merk dat wij onze producten verbeteren voor nog meer bewegingsvrijheid tijdens het spel!
VOORDELEN
Gebruiksgemak Verlies je noppen niet langer want de zool heeft gegoten noppen.
Gemakkelijk aan en uit De schoen is gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de stoffen voering.
Afparelend vermogen Geschikt voor licht vochtig terrein, maar niet voor een echt natte ondergrond.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling Schacht: polyurethaan, polyester Rubberen zool Binnenkant: polyester
Onderhoudstips Dankzij zijn structuur in synthetisch leer is deze schoen gemakkelijk in onderhoud. Na gebruik volstaat een simpele poetsbeurt met een natte spons om je Open-schoen schoon te maken.De gegoten noppen zijn eveneens onderhoudsvriendelijk.
Voorraadinfo Bewaar je schoenen op een droge plaats zodat de materialen lang hun eigenschappen blijven behouden.Bewaar je schoenen uit de buurt van een warmtebron.
Gebruikslimiet Niet spelen op erg nat terrein.
OVERIGE INFORMATIE
We hebben vertrouwen in onze golfers om onze producten te beoordelen en goed te keuren. Wij houden rekening met je mening en de score die jij aan onze producten geeft en brengen indien nodig aanpassingen aan. Je kunt de beoordelingen van onze klanten over de Open schoen hieronder lezen. Waarom ook niet zelf meewerken aan de verbetering van onze producten en je mening geven?
Producttest Deze schoen is getest op buigen om de stevigheid bij herhaaldelijk gebruik te testen. De tests zijn uitgevoerd door een extern laboratorium en bevestigen dat onze kwaliteitsvereisten worden gerespecteerd, tijdens de hele productiefase. Als je, ondanks deze tests, toch niet geheel tevreden bent over deze schoen, geef ons dan je mening en praat erover met ons!
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: