Golfclubs

Golf ijzers Golf ijzers

Zonder golf ijzers geen bezoek aan de golfbaan. Ben je op zoek naar losse clubs of juist een set ijzers?

Bekijk alle golf ijzer sets
Golfkits Golfsets

Begin je net met golfen? Ga meteen de baan op met een complete set!

Bekijk alle golfsets
Golf putters Golf putters

Op zoek naar een nieuwe putter, één van de belangrijkste clubs in je tas!

Bekijk alle putters
Wedges golf Golf wedges

Slagen winnen rondom de green, een wedge voor elke korte slag!

Bekijk alle wedges
 • Golf ijzers

  Onze golfwinkel heeft een ruim assortiment voor golfclubs. Hier vind je losse ijzers en complete sets van de PW tot en met de iron 5. Mocht je een golfclubs missen of ben je die verloren kan je van Inesis losse clubs kopen. Ben je meer opzoek naar een club voor op de tee, dan zit je goed. We hebben hier ook drivers, woods/houten en hybrides. Voor de beginnende golfer tot en met de ervaren golfer. Golfclubs hebben we onder andere van Callaway, Taylor Made, Titleist en Ping. Voor meer informatie over golfclubs verwijzen we je graag door naar onze golfclubs informatiegids. Bent u opzoek naar accessoires voor golfclubs verwijzen we je graag door naar onze golfclub accessoires.

 • Golfkits

  Bij decathlon ben je op het juiste adres voor golfkits, voor heren, dames en kinderen zijn er golfsets. Dit zijn complete golfsets met tas, je hebt halve kits en hele kits. Bij een halve kit zitten er 6 clubs in de tas: Houten 3, 5, 7, 9, SW en een putter. Een hele kit is helemaal compleet: Driver, houten 3, hybride, 5,6,7,8,9,PW,SW en een putter. Ideaal voor een golfer die begint met golfen en meteen aan de slag wil. Met de golfsets heb je ook weer verschil in shaft en clubhoofd, vraag naar een van onze medewerkers in de winkel voor advies of kijk in de golfclubs informatiegids.

 • Putters golf

  Een van de belangrijkste club in je tas, de putter. Hiermee maak je gemiddeld 36 putts per ronde, zeker dus een club die wat aandacht verdiend. Bij onze golfwinkel ben je aan het juiste adres voor een ruime keuze aan golfputters. We hebben putters van onder andere Inesis, Callaway, Taylor Made, Cleveland, Ping, Scotty Cameron (Titleist) en Odyssey. Er zijn klassieke putters (blade putter) en mallet putters, met een ronde achterkant voor mee vergevingsgezindheid. Als je advies nodig hebt, helpen we je natuurlijk graag verder.

 • Golf wedges

  Bij Decathlon hebben we verschillende wedges voor zowel dames als heren. We hebben links- en rechtshandige wedges, en wedges voor zowel beginnende golfers als ervaren golfers. Vind hier makkelijk een geschikte wedge om rond de greens slagen te winnen. Voor meer informatie over wedges en andere golfclubs verwijzen we je graag door naar onze golfclubs informatiegids.

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 1200 winkels al jaren een begrip wereldwijd en het eigen golfmerk Inesis wordt als zeer positief ervaren door golfers van elk niveau. Vooral de beginnende/recreatieve golfer is erg enthousiast over Inesis! In de webshop zie je het volledige aanbod van onze golfcollectie, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

 1. Het passen van je golfschoenen en tips voor onderhoud.
 2. Je kunt alles aanraken en vergelijken en zo de -voor jou- beste keus maken. Als we bepaalde golfartikelen niet op voorraad hebben, kun je ze altijd op een van onze touchscreens bestellen. Het wordt dan gratis bij je thuis bezorgd!
 3. Voor advies over de juiste golfartikelen, kleding of tips over je golfclubs, kun je altijd terecht bij een van onze experts.

Eigen golfmerk: Inesis

Iedere sport wordt bij Decathlon vertegenwoordigd door een van onze eigen merken. Voor golf is dat Inesis: topkwaliteit voor een aangename prijs. Ons golfmerk biedt alles wat je nodig hebt op de baan: golfclubs, kleding, schoenen en alle benodigde accessoires.

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online golfwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Lars op decathlon.nl:

Ik heb deze set nu een half jaar en speel er heerlijk mee. Ik heb handicap 27 en kan hier zeker nog wel veel progressie uit halen. Daarnaast is de kwaliteit gewoon goed voor de prijs die je betaald. Waar koop je een golfset voor 160 EUR met daarbij ook een driver? Nu ik mijn ijzers onder controle heb, ben ik nu veel meer aan het oefenen met de driver.

11 4,3 /5
GOLFSET COMPLEET 100 HEREN STAAL REGULAR RECHTSHANDIG INESIS