Licht, flexibel en in leer.

Walking_Heren Walking_Heren - Fullwalk 540 grijs NEWFEEL - Compario Families
//www.decathlon.nl/common/3Dpictures/a/f30068de048e4453b5d0fcddf6d7c69c.zip/index.html
Walking_Heren

Herensneakers Fullwalk 540 grijs NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: wie regelmatig aan sportief wandelen doet. Geniet van een maximale bewegingsvrijheid met de leren herensneakers Fullwalk 540: flexibel en vederlicht dankzij de exclusieve "Light and Resist"-technologie.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€34.99 -25 %

Vanaf €26.29

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 04/01/2017 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8326921
TECHNISCHE INFORMATIE
Gebruikstests Alle schoenen voor actief wandelen van Newfeel werden getest door representatieve wandelaars, in omstandigheden die overeenstemmen met het dagelijks gebruik (weer, duur van de wandeling, verschillende ondergronden). Dankzij die tests kunnen we onze artikelen steeds verbeteren zodat ze tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten.
Laboratoriumtests Newfeel test al zijn schoenen voor actief wandelen in het lab om de eigenschappen en voordelen ervan te beoordelen.
Wat is het "Light and Resist"-concept? Light & Resist is een exclusief loopzoolconcept van Newfeel. Die zool heeft een chemische samenstelling die de lichtheid van EVA-schuim combineert met de slijtvastheid van rubber, voor een lichte schoen en maximale bewegingsvrijheid tijdens het actief wandelen. Bovendien is dit type zool sterker dan een zool die alleen uit EVA-schuim bestaat. Voor meer informatie: www.newfeel.com.
Wat zijn de verschillende vormen van sportief wandelen? Sportief wandelen is een vorm van bewegen waarbij je flink doorstapt, van een half uur lang tot meerdere uren aan een stuk. Hieronder vallen het actief wandelen aan 5 tot 7 km/u, om fit te blijven, en het powerwalken, waarbij je 7 tot 10 km/u stapt en dat meer prestatiegericht is. Beide vormen kunnen worden beoefend met stokken om het hele lichaam aan het werk te zetten, in dat geval spreekt men van nordic walking. Meer info op www.newfeel.com
Wat zijn de voordelen van actief wandelen? Actief wandelen is een complete en doeltreffende vorm van lichaamsbeweging, want je traint er heel wat spieren mee. Net zoals bij andere sporten zijn de voordelen voor de gezondheid en voor de lijn legio. Het is ook een van de minst belastende sporten voor je gewrichten. Een milde sport dus, maar een goede vorm van lichaamsbeweging. Meer info op www.newfeel.com
Wat is het verschil tussen occasioneel, regelmatig en intensief gebruik bij de artikelen voor actief wandelen? Bij Newfeel delen we de artikelen voor actief wandelen in volgens de frequentie waarmee ze worden gebruikt:
- occasioneel gebruik: 1 keer per week
- regelmatig gebruik: 2 tot 3 keer per week
- intensief gebruik: meer dan 3 keer per week
VOORDELEN
Flexibiliteit Flex-inkepingen in de loopzool voor meer soepelheid.
Schokdemping Schokdempende loopzool in EVA-schuim.
Lichtheid Dankzij het materiaal kun je makkelijker wandelen: 250 g per schoen in maat 43.
Sterk Slijtvast dankzij exclusief "Light and Resist"-materiaal en leren bovenwerk.
Schuurbestendig Slijtvast dankzij het exclusieve "Light and Resist"-materiaal.
KENMERKEN
Model
lage schoenen
Materiaal
onbewerkt leer
Gewicht
250 g per schoen in maat 43
Maten
van 39 tot 47
Kleur
grijs
Ook in
verschillende kleuren
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling Bovenwerk in onbewerkt leer (oorsprong: rundleer / Azië), binnenzool in polyurethaanschuim (PU), loopzool in EVA-schuim en rubber.
Onderhoudstips To clean with a wet cloth. Dry in the open air.
Voorraadinfo Tip van het Newfeel-team: bewaar je schoenen voor actief wandelen op een luchtige plaats, beschermd tegen vocht en licht.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest De schoenen voor actief wandelen van Newfeel worden getest tijdens het gebruik en in het lab.
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook:

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: