Superwarm (85% dons en 15% veertjes). Licht

Trekking_Kleding Trekking_Kleding - Full Down XWARM heren geel QUECHUA - Compario Families
Trekking_Kleding

Donsbodywarmer trekking heren Full Down XWARM geel QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: trektochten in de bergen, als bescherming tegen de kou. Superwarm (85% dons en 15% veertjes). Zeer licht en uiterst samendrukbaar.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8370134
TECHNISCHE INFORMATIE
Vulvermogen van de dons-/verenvulling Deze donsjas met 85/15-vulling heeft een vulvermogen van 660 CUIN of meer. Het vulvermogen is het thermisch isolerend vermogen van dons, door 'inkapseling' van een bepaald volume lucht.
Hoe beter het dons dus opblaast, hoe meer ruimte het inneemt, hoe meer lucht het vasthoudt en hoe beter het dus isoleert.
De voordelen van een vulling met eendendons en -veren* Dons blijft volumineus en biedt zo 3 voordelen voor trektochten:
- Thermische isolatie dankzij de lucht die wordt vastgehouden door de veren
- Lichtheid: bij gelijke warmte is dons lichter dan een synthetische wattering. Op die manier win je gewicht in je rugzak
- Samendrukbaar

* Onze veren zijn afkomstig van Chinese vleeseenden en worden geplukt na de slachting. Bovendien beschikken we over de overlijdenscertificaten van de eenden
Onderhoudstips voor een bodywarmer met dons en veren Je kan de bodywarmer de hele winter door dragen, dus zal hij zeker vroeg of laat gewassen moeten worden. Lees onze tips via deze link:
How to wash and dry your down jacket ?
http://www.quechua.com/wash-your-down-jacket
De voordelen van een bodywarmer Een bodywarmer houdt je lichaam warm en biedt bescherming aan de borst, nek en onderrug: zones die bijzonder gevoelig zijn voor koude.
Mouwloos waardoor je rugzak minder zal wegen, je meer ademend vermogen hebt tijdens een inspanning en een uitstekend comfort tijdens het bewegen wanneer je hem onder een jas draagt.
Een bodywarmer is dus zeer handig op trektochten.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren.

Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken...) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.

Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Al onze bodywarmers zijn getest op een thermisch model in het laboratorium bij een windsnelheid van 5 km/uur om de omstandigheden tijdens een wandeling aan gematigd tempo na te bootsen. Zo kan je de beste keuze maken en het isolatievermogen op een schaal van 1 tot 5 vergelijken.
Garantie 2 jaar