Zijden onderhandschoen. Je wint 3°.

Trekking_Accessoires Outdoor - Forclaz 100 zijde VW zwart QUECHUA - Outdoor Uitrusting
Trekking_Accessoires

Zijden onderhandschoenen voor trekking Forclaz 100, volwassenen, zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: trektochten, om je handen met een extra laag te beschermen tegen de kou. Onderhandschoenen: hand en vingers 100% zijde. Geeft 3° extra warmte.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€7.99 - %

Vanaf €7.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8229542
TECHNISCHE INFORMATIE
Voorzie een aangepaste outfit Een lichaam in beweging creëert warmte die door de thermische isolatie van kleding wordt vastgehouden. Bij een slechte isolatie koelt het lichaam af en stroomt er minder bloed naar je handen, om de warmte in de kern vast te houden. Zowel handschoenen als kleding moeten dus aangepast zijn aan het gebruik als je warme handen wilt hebben.
Kies bij twijfel altijd beter grotere trekkinghandschoenen dan te kleine handschoenen.
Winst met onderhandschoenen = 3°C. Met onze Forclaz 100 zijden onderhandschoenen, gedragen onder je handschoenen, win je gemiddeld 3°C op de gebruikstemperatuur van je handschoenen.
Hoe wordt de gebruikstemperatuur gemeten? Al onze handschoenen zijn in het lab getest op een thermische hand om het warmteniveau en de minimale gebruikstemperaturen te bepalen.
De minimale gebruikstemperaturen (advies- en limiettemperatuur) werden bepaald na tests met een panel van 23 testpersonen, die wandelden aan temperaturen van 5°C tot -20°C bij een windsnelheid van 10 km/u. Deze temperaturen zijn alleen geldig in beweging.
Behendigheid De behendigheid verwijst naar de mate waarin je met deze handschoenen gemakkelijk voorwerpen kunt hanteren. Onze handschoenen krijgen in het lab een score van 1 tot 5. Hoe hoger de score, hoe meer deze handschoenen het gevoel en de behendigheid met blote handen benaderen. We hebben ook getest hoe gemakkelijk je je jas kan open- en dichtritsen met de handschoenen.
VOORDELEN
Warmte Hand & vingers in 100% zijde: warm, zelfs nat. 3°C extra onder handschoenen.
Precisie Met deze onderhandschoen kan je voorwerpen gemakkelijk hanteren.
Gebruiksgemak Het zijde glijdt, zo kan je er gemakkelijker een handschoen over aantrekken.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.0% Zijde
Manchet
60.0% polyamide 6, 40.0% Elastaan
Onderhoudstips Handwas.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Niet strijken
Niet droogreinigen
Mag niet in de droogtrommel
Voorraadinfo Bewaren op een schone en droge plaats.
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt het team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Garantie 2 jaar