Modern en trendy.

Fitness_Fitnesskleding Fitness_Fitnesskleding - Fitnesssweater ronde hals DOMYOS - Compario Families
Fitness_Fitnesskleding

Fitnesssweater met ronde hals en print voor dames, gemêleerd beige DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: voor, tijdens en na het fitnessen, om warm te blijven. Deze sweater met print is redelijk kort, en ideaal voor op een molton legging of broek.

Kleur : BEIGE

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8365594
TECHNISCHE INFORMATIE
Het ontwerp van onze artikelen voor gym en pilates: De kledinglijn is ontworpen voor wie regelmatig gematigd intensieve gym- en pilatesoefeningen doet (soft gym, stretching, figuurtraining, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen.  Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Wanneer het welzijn van onze klanten op het spel staat, schieten onze ontwerpteams in actie. Vanaf nu heb je tijdens het sporten geen last meer van dat kriebelige waslabel. Het label is immers niet langer rechtstreeks op het kledingstuk genaaid, maar op een inzetstuk in stof. Op die manier kun je het er gemakkelijk uit knippen zonder dat je het risico loopt dat je het kledingstuk beschadigt en heb je er geen last meer van.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
  • Fitness_Fitnesskleding - Gym hoodie DOMYOS
    DOMYOS DAMESHOODIE VOOR GYM EN PILATES, GEMÊLEERD GRIJS MET LOVERTJES

    Vanaf   €19.99