Ademend en licht, ideaal om je in uit te leven.

Fitness_Fitnesskleding Fitness_Fitnesskleding - Fitness trainingspak Energy DOMYOS - Compario Families
Fitness_Fitnesskleding

Ademend fitness trainingspak Energy met rits voor jongens grijs DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: fitness met lage intensiteit. Het model en de stof bieden veel bewegingsvrijheid en houden de huid de hele training lang droog. Gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de ritssluiting.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8367389
TECHNISCHE INFORMATIE
Een trainingspak in synthetische stof met ketting en inslag! De synthetische stof met ketting en inslag is bijzonder slijtvast en ook goed bestand tegen vaak wassen en drogen.

Dit trainingspak bestaat uit een broek met rechte pijpen en een vest met rits.
Het ontwerp van de fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar: De kledinglijn is ontworpen voor wie regelmatig fitnessoefeningen doet (soft gym, stretching, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT: