Mooi door de hedendaagse en eenvoudige look.

Fitness_Fitnesskleding Fitness_Fitnesskleding - Fitness T-shirt Active opdruk DOMYOS - Compario Families
Fitness_Fitnesskleding

Fitness T-shirt Active met lange mouwen voor dames, opdruk, zwart DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: fitness met lage tot gemiddelde intensiteit. Dit shirt met lange mouwen draag je zowel voor als na het sporten. Dankzij de mix van katoen, polyester, lyocell en elastaan is de stof zacht en comfortabel, en wordt de transpiratie afgevoerd.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek vergelijkbare artikelen
 
Artikelnummer : 8367174
TECHNISCHE INFORMATIE
De ontwikkeling van onze producten voor gym & pilates Onze kledinglijn voor gym & pilates is gemaakt voor regelmatige gym- en pilatesoefeningen (lichte gym, stretching, spierverstrakking, spierversteviging) van gemiddelde intensiteit, perfect om je vorm, lijn en gezondheid te onderhouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Producttest Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
  • Fitness_Fitnesskleding - Fitness T-shirt met kap Active DOMYOS
    DOMYOS FITNESS T-SHIRT ACTIVE MET LANGE MOUWEN EN KAP VOOR DAMES GEMÊLEERD BEIGE

    Vanaf   €19.99