Ontwikkeld in samenwerking met profploeg FDJ.

Fietsen_Fietskleding Fietsen_Fietskleding - Fietsshirt KM H Aerofit B'TWIN - Compario Families
Fietsen_Fietskleding

Fietsshirt met korte mouwen heren Aerofit Corpo B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: intensieve ritten bij warm weer (3 uur en langer). Dit fietsshirt voor heren wordt gedragen door de profrenners van FDJ. Stretch-materiaal voor een heerlijk comfort. Rits over de hele lengte, 5 zakjes op de rug waarvan 1 met rits en 1 voor afval.

Kleur : ZWART / Cyaanblauw / Fluokoraalroze

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8360040
TECHNISCHE INFORMATIE
Ademend vermogen Om te weten of een stof ademt, meten we de waterdampdoorlatendheidsweerstand (aan de hand van een test gebaseerd op de ISO-norm 11092).
Hoe lager die weerstand, hoe beter de stof de waterdamp laat ontsnappen die je lichaam in beweging afgeeft en hoe sterker ze dus ademt.
Een voorbeeld: RET < 9 = extreem ademende stof.
Onderhoudstips Wassen in de machine op 30°C. Wassen op een programma voor synthetische stoffen. Binnenstebuiten draaien. Weinig waspoeder gebruiken. Wassen zonder wasverzachter. Laten drogen op een kleerhanger, in een warme en goed verluchte ruimte. Niet in de droger stoppen. Niet chemisch reinigen. Niet behandelen met chloor. Niet op de verwarming leggen.
Producttests Onze productontwikkelaars van het B'TWIN Village in het Franse Lille zoeken voortdurend naar oplossingen om het comfort van alle fietsers te verbeteren. Voor hen is het een heuse obsessie om producten te bedenken die helemaal voldoen aan de noden van elke gebruiker en elke beperking wegnemen.
Die producten worden vervolgens getest in gebruik, we zijn er immers van overtuigd dat we onze producten pas voortdurend kunnen verbeteren door ze in echte omstandigheden te testen.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar