Fietsen in de winter

Racefietsen Fietsen

Een sportieve en comfortabele racefiets!


 • Van fitness fietsen tot competitieve fietsen
 • Uitstekende prijs kwaliteitverhouding
 • Levenslange garantie
Racefietsen
Mountainbikes Fietsen

Speciaal voor recreatieve mountainbiketochten!


 • Voorzien van een licht aluminium frame
 • Uitstekende prijs kwaliteitverhouding
 • Levenslange garantie
Mountainbikes
Kleding Kleding

Speciaal voor de winterse tochten!


 • Van onderkleding tot warme jassen
 • Uitstekende prijs kwaliteitverhouding
 • Levenslange garantie
Warme kleding

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Doordat Decathlon zowel offline als online actief is kunnen onze klanten hier optimaal van profiteren. Wij zijn van origine een Franse sportwinkel maar ondertussen is Decathlon ook een begrip in Nederland aan het worden. Wij bieden producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ook onze mountainbikes zijn te koop voor goede prijzen. Als klant kunt u altijd een Decathlon winkel binnestappen en een advies op maat vragen. Een mountainbike kunt u in de winkel testen, bestellen en afrekenen. Wij zorgen dat uw fiets gratis bij u thuis wordt bezorgd.

 1. Als klant kun je altijd een van onze Decathlon winkels binnenstappen. Dit heeft natuurlijk zijn voordelen want voordat je een mountainbike koopt wil je een advies op maat. Vraag onze specialisten naar de kenmerken van een bepaalde mountainbike en maak zo je keuze. Als je een geschikte fiets hebt gevonden kun je deze gemakkelijk online bestellen of direct meenemen uit de winkel.
 2. Mocht een mountainbike toch niet op voorraad zijn, geen paniek. Doordat wij werken met verschillende online schermen in de winkels kun je toch je gewenst fiets bestellen en gratis thuis laten bezorgen. Vraag een medewerker voor advies en laat je uitgebreid informeren.
 3. Doordat de winkels nauw samenwerken met onze webshop kun je voor een servicebeurt altijd terecht in een van onze winkels. Dus als je online een mountainbike hebt gekocht, kun je altijd een van onze winkels binnenstappen en je fiets laten nakijken door een van onze specialisten.

Levenslange garantie

Omdat B'TWIN gelooft in haar producten geeft ze een levenslange garantie op frames, stuurpennen en vaste voorvorken!

fietsen

Klantenbeoordelingen

Decathlon wil sporten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom bieden wij mountainbikes aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en verlenen een uitstekende service.

De online fietsenwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen. De prijzen in de fietsenwinkel variëren van €0.50 tot €3299.00.

Camiel op decathlon.nl:

Gebruiksvriendelijke fiets, modern, goede aanbieding.

11 4.0 /5
Fietsen