Dubbel zo snel als een klassieke binding.

Ski_Materiaal Wintersport - Expedite 2 WED'ZE - Snowboardmateriaal
Ski_Materiaal

Snowboardbinding Expedite 2 zwart WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: snowboarders die zich willen vervolmaken en ervaring hebben, en bindingen zoeken die gemakkeljik en snel vast en los zijn. De snowoardbinding Expedite Wed'ze, met zijn memoriseerbare afstelling, zorg ervoor dat je je voet snel los en vast kan maken. Het biedt steun en comfort.
Maat

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€54.95 - %

Vanaf €54.95

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8317194
TECHNISCHE INFORMATIE
Woord van productmanager Het zijdelingse sluitsysteem is supersnel, op voorwaarde dat je vooraf alles goed hebt afgesteld.Vervolgens, vastzetten en riden. Deze Expedite 2.0 binding is de opvolger van de 1.0, maar nog sneller en eenvoudiger.
Type snowboarden / terrein De Expedite 2.0 binding is ontworpen om het de rider die geen tijd wil verliezen, erg gemakkelijk te maken. Het biedt ruim voldoende steun voor een boarders die zich willen vervolmaken en zelfs ervaren snowboarders. Als je echt snel wil riden, moet je overschakelen naar een klassieke binding, met de enkelstrap voor een uitstekende steun van de boot. Dus perfecte binding voor elk terrein piste / off piste en zelfs het snowpark voor beginners.
Zijdelings sluitsysteem met memorisatie van de afstelling _ buitenkant, je stelt de sluiting in.
_ binnenkant, er is een grote haak en een kam om de sluiting in 2 eenvoudige bewegingen te openen en te sluiten: haken / vastzetten. Zo krijg je de gewenste steun, terwijl je het sluitsysteem toch snel en gemakkelijk kunt sluiten.
Positiebehoudhoe de bindingen monteren: haak aan de binnen- of buitenkant? Wij hebben deze binding ontwikkeld met de haak aan de binnenkant van de voet. Dat is vrij ongebruikelijk, maar zo kan je de binding erg gemakkelijk openen/sluiten => je kunt recht blijven staan tijdens deze handeling. Sommige van onze ervaren testers verkiezen de haken aan de binnenkant te plaatsen. Dat is perfect mogelijk. Dat maakt de handeling iets ingewikkelder, maar biedt meer steun. Wij raden aan de haak aan de binnenkant te plaatsen, maar omgekeerd werkt het ook.
De mogelijke afstellingen De oorspronkelijke instellingen zijn voor de meeste mensen geschikt, je kunt echter de volgende dingen ook zelf afstellen:
- de positie van de spoiler (vooraan / achteraan / zijkant)
- de helling van de spoiler
- de lengte van het gas pedal, vooral handig voor grote voeten.Het gas pedal kan onder gereedschap en zonder de binding te moeten demonteren, worden afgesteld: erg handig!
De stance (afstand tussen de bindingen) Aan te passen aan je lichaamsbouw. Aarzel niet om een wijde stance te kiezen, op die manier ben je verplicht vrij laag op het board te staan voor extra stabiliteit. Als je je stance niet kent, monteer de bindingen dan op de aanbevolen inserts. Die staan aangegeven met een streepje.
Op welke hoek maak je de bindingen vast? Voor een combinatie tussen piste en freeride raden we +18° vooraan en 0° achteraan aan. Voor freestylers en voor veelzijdig gebruik, kies je het beste voor +18° en - 9° (de opening achteraan laat je toe om vorderingen te maken bij het switchen).Aarzel niet om voor pure freestyle te kiezen voor compleet symmetrische hoeken, bijvoorbeeld +12° en -12°.
Centrering van de bindingen Monteer de bindingen in het midden voor- en achteraan. Bindingen die meer naar achteren zijn geplaatst, bieden meer controle in de bochten en glijden beter in poedersneeuw. Bindingen in het midden bieden dan weer polyvalentie en gemak, meer bepaald tijdens het freestylen.
De schijfbindingen met 4 schroeven kunnen volgens één as schuiven. Kies de as van de lengte voor meer of minder stance dan voorzien door de inserts. Of draai op 90° om je boot te centreren in de breedte.
Welke maten kiezen voor mijn bindingen? Wij raden het volgende aan:
M = 3539
L = 384342 50
Maar zoals je ook schoenen moet aanpassen, raden wij sterk aan de binding eerst uit te proberen met je eigen boots. Afhankelijk van het merk kan eenzelfde schoenmaat namelijk een verschillend volume hebben.
VOORDELEN
Positiebehoud product Brede monostrap en scharnier in het midden voor een erg comfortabele steun.
Handelingsnelheid Uiterst snel dankzij gememoriseerde afstelling. Voet insteken, vastzetten, riden
Instelbaar Afstellingen: Gas Pedal + spoiler voor-/achteraan + gememoriseerde afstelling
Schokdemping Schokdemp hiel&tenen + flex. uitgeholde spoiler vr schokdemping & comfort a kuit
Precisie Polyamide voetplaat met 30% glasvezel, voor een krachtige afzet.
Aanpasbaarheid M = 35-39
L= 38-43
XL = 42-50
KENMERKEN
Tip
Om de juiste maat te kiezen, probeer met je eigen
Maten
M = 35-39
L = 38-43
XL = 42-50
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling Met glasvezel versterkt polyamide, EVA-schuim, polyester.
Onderhoudstips Vergeet niet alle schroeven van de bindingen aan te draaien voor je begint te snowboarden.
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: