Klein toestel, grote capaciteit!

Accessoires Elektronica Accessoires Elektronica - Elektronische coach ONE Fitbit - Compario Families
 • Accessoires Elektronica Accessoires Elektronica - Elektronische coach ONE Fitbit - Compario Families
 • Accessoires Elektronica Accessoires Elektronica - Elektronische coach ONE Fitbit - Compario Families
 • Accessoires Elektronica Accessoires Elektronica - Elektronische coach ONE Fitbit - Compario Families
 • Accessoires Elektronica Accessoires Elektronica - Elektronische coach ONE Fitbit - Compario Families
 • Accessoires Elektronica Accessoires Elektronica - Elektronische coach ONE Fitbit - Compario Families
 • Accessoires Elektronica Accessoires Elektronica - Elektronische coach ONE Fitbit - Compario Families
Accessoires Elektronica

Stappenteller ONE Fitbit

Fitbit
Ontworpen voor: meet het aantal stappen, de afgelegde afstand, de verbrande calorieën en de beklommen treden tijdens de dag + je slaap. De One™ is uitgerust met een hoogtemeter en een geavanceerde Fitbit-versnellingsmeter en registreert daardoor nauwkeurig dagelijkse activiteiten die traditionele stappentellers niet kunnen verwerken.

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€78.99 - %

Vanaf €78.99

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
 
Artikelnummer : 8249177
TECHNISCHE INFORMATIE
Voel je weer fit. Slaap beter. Dankzij de One™. De One™ is de ideale metgezel voor wie zijn conditie elke dag op peil wil houden. Eerst en vooral rust hij nooit. Hij meet het aantal stappen, de afgelegde afstand, de verbrande calorieën en de beklommen treden tijdens de dag.'s Nachts volgt hij je slaap op en helpt hij je om beter te slapen, 's ochtends wekt hij je.De One™ motiveert je om je doelen te bereiken, door je op een transparante manier de klok rond te helpen in topvorm te zijn.
Klein toestel, veel mogelijkheden! Analyseer je dag met de One™: hij helpt je en moedigt je aan door je in realtime tips te geven voor een actiever leven. Waarom niet de trap nemen in plaats van de lift? Of een snel wandelingetje doen na de lunch? Al deze acties tikken aardig aan.
Hij helpt je om beter te slapen De One™ doet geen middagdutje, zelfs als jij dat wel doet. Stop hem in je polsband 's nachts, dan meet hij je slaapcyclus. Zodra de gegevens gesynchroniseerd zijn, tonen grafieken op het bedieningspaneel de slaapduur, het aantal keer dat je wakker bent geworden en de slaapkwaliteit. Dankzij deze informatie leer je stilaan hoe je beter kunt slapen. De One™ is ook uitgerust met een stil alarm dat zachtjes trilt om je wakker te maken.
Dag en nacht staat hij je bij ... De One™ is onopvallend zwart en bordeaux gekleurd. Dankzij het compacte design kan je de One™ in je zak meenemen, of kan je hem vastmaken aan je riem of beha (bevestiging in silicone).Gebruik de polsband tijdens je slaap. De batterij gaat 5 tot 7 dagen mee. Je moet je niet inhouden: de One™ is bestand tegen
regen, spatten en transpiratievocht.
Hij synchroniseert voor jou de gegevens De One™ synchroniseert automatisch je gegevens met pc, Mac, iPhone 4S(5) en iPad (derde generatie).
En heel binnenkort met bepaalde Android-telefoons. Het enige wat je moet doen is je inschrijven op Fitbit.com om een gratis account aan te maken en je toestel registeren (wat nu ook al kan met sommige smartphones). En je bent vertrokken. Je statistieken worden automatisch gesynchroniseerd en je hebt in realtime toegang tot al je belangrijke gegevens op het bedieningspaneel.
Je resultaten weergegeven in grafieken Fitbit stel je een brede waaier voor aan grafieken, tabellen en tools om je voortgang op te volgen en je conditie te analyseren. Het personaliseerbare bedieningspaneel en de mobiele applicatie (beide gratis) brengen allerlei makkelijk te beheren gegevens binnen handbereik. Naarmate je doelstellingen dichterbij komen, groeit je motivatie, slaap je beter en ga je de lat hoger leggen.
Badges zoveel je maar wilt Vier je vooruitgang en blijf gemotiveerd door Fitbit-badges te winnen voor je prestaties. Heb je een nieuw doel bereikt of heb je een bijzonder intensieve activiteit achter de rug? Dat verdient een nieuwe badge! Aan het werk!
Daag je vrienden uit! Daag je vrienden en familie uit voor wedstrijdjes op Fitbit.com. Je kan bovendien de resultaten vergelijken en je vooruitgang zien.
Registreer al je gegevens Registreer wat je eet, hoeveel water je drinkt, welke oefeningen je doet, hoeveel je weegt, en nog zoveel meer met de online tools van Fitbit.Onderweg kun je je gegevens registreren met de mobiele applicatie. Dankzij onze volledige database met voeding en activiteiten kun je snel en gemakkelijk je gegevens invoeren. Stel een voedingsprogramma op om beter te eten. Nog vóór je er zelf aan denkt, beschik je al over een volledig overzicht van je vorderingen.
Vereiste configuratie voor pc en Mac Windows: XP/Vista/7, USB-poort, internetverbinding.
Mac: OS X 10.5, 10.6, 10.7, 10.8, USB-poort, internetverbinding.
Gebruiksvoorwaarden De One™ is niet waterdicht. Draag hem niet tijdens het zwemmen. Hij is wel bestand tegen regen, spatten en transpiratievocht.
Bedrijfstemperatuur: -20° tot 45° C.
Werkt niet bij: minder dan -30° of meer dan 60° C.
Relatieve vochtigheidsgraad: het toestel is bestand tegen spatten, maar mag niet meer dan een meter diep ondergedompeld worden.
Maximale werkingshoogte: 9.144 m.
Synchronisatie De Fitbit One synchroniseert draadloos met pc en Mac, maar ook met mobiele telefoons. (iPhone 4S, 5, iPad 3, iPad touch 5, binnenkort bepaalde Android-toestellen)
VOORDELEN
Goed afleesbaar De Fitbit One heeft een lcd-scherm dat in realtime aanwijzingen geeft.
Slaapkwaliteit Volgt je slaap op, helpt je om beter te slapen en wekt je 's ochtends.
Autonomie 5 tot 7 dagen in gebruik, accu: lithium-ion polymeer.
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie 2 jaar
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK INTERESSANT:
 • Accessoires Elektronica - FitBit Charge 2 paars (S) Fitbit
  Fitbit FITBIT CHARGE 2 ACTIVITYTRACKER PAARS (MAAT S)

  Vanaf   €134.99

 • Accessoires Elektronica - Horloge/stopwatch W100 M zwart GEONAUTE
  GEONAUTE DIGITAAL SPORTHORLOGE MET STOPWATCH VOOR HEREN W100 M ZWART

  Vanaf   €7.99

 • Accessoires Elektronica - VivoActive smartwatch Garmin
  Garmin MULTISPORTHORLOGE MET POLSHARTSLAGMETER EN GPS VIVOACTIVE HR ZWART

  Vanaf   €208.99

 • Accessoires Elektronica - Hartslagmeter ONrhythm 50 GEONAUTE
  GEONAUTE HARTSLAGMETER EN -BAND ONRHYTHM 50 ZWART.

  Vanaf   €17.99