Batterij van 36 volt, autonomie tot 70 km.

Fietsen_Fietsen Fietsen_Fietsen - Elektrische fiets Elops 900 B'TWIN - Compario Families
Fietsen_Fietsen

Elektrische fiets Elops 900 B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: fietsers op zoek naar een elektrische fiets voor maximaal comfort op lange ritten in de stad of lange tochten. Een volledig uitgeruste en supercomfortabele e-bike. Elegante omafiets met krachtige motor (batterij van 36 volt). Alsof je de hele tijd met de wind in de rug fietst!

Kies je maat

Kies je maat

Decathlon

€1.299.99 -15 %

Vanaf €1.100.00

Waarvan deee: /

Toon winkelvoorraad

Van 22/01/2017 tot

Plaats op verlanglijst
Artikel toegevoegd aan verlanglijstje
Producttype: Fietsen
Productfamilie: Elektrische fietsen
 
Artikelnummer : 8300083

 

 

Belangrijk: Als je online een fiets koopt, zijn de pedalen nog niet gemonteerd en is het stuur gedraaid. In deze 
video kun je zien hoe je de fiets rijklaar kunt maken. Noteer tevens het framenummer zodra de fiets geleverd is.
Dit nummer is te vinden onderop het frame tussen de trappers. 
NB. draai de pedalen stevig vast met steeksleutel
15 en let erop 
dat deze er recht in worden gedraaid.

 

TECHNISCHE INFORMATIE
Frame Het aluminium frame is verlaagd om het opstappen te vergemakkelijken. Gemaakt voor mensen van 1,65 tot 1,90 meter. De doorsnede van de framebuizen zorgt voor een uitzonderlijke stijfheid die doeltreffend alle trillingen van de motor dempt. Het aluminium maakt het frame stijver: de krachtoverbrenging van de motor gebeurt efficiënter, voor extra rendement.
Vork Telescopische voorvork (met vering), afstellen is niet nodig. De voorvork filtert alle trillingen van de weg. Op kasseiwegen heb je geen last van de schokken.
Transmissie Shimano Nexus 7 versnellingen. Met dit systeem kun je stilstaand schakelen. Zo kan je sneller weer vertrekken als je voor het rode licht hebt gestaan bijvoorbeeld. Op die manier spaar je de fiets en de batterij en kan je verder rijden. Schakelen doe je met een handige en stevige draaigreep.
Rond de ketting zit een volledige kast: zo worden je benen of kleren niet vuil en gaat de ketting langer mee!
Batterij / motor Brushless-motor van 250 watt (Europese norm). Hij heeft een koppel van 20 Nm. Hij zit vooraan en trekt je probleemloos voort bij het vertrekken. De motor beschikt ook over een Booster-stand (gewoon lang duwen op de +-toets), voor nog meer vinnigheid.
De batterij (veel autonomie, vermogen van 360 watt per uur) is er een van 36 volt en 10 A. Onder de batterij zit een stopschakelaar. Heel stabiele Samsung-onderdelen. 2 jaar garantie (350 tot 500 laadcycli tot 100%).
Remmen Voorzien van progressieve Shimano-rollerbrake achteraan en krachtige V-brake vooraan. Het gewicht van de fiets en de snelheid die je haalt doen de remblokjes vooraan sneller slijten.
Levensduur: 400 km bij slechte rijomstandigheden (regen, veel gewicht...).
Zadel / zadelpen Zadelpen met verstelbare veerweg (voor meer of minder demping, naar wens). Comfortabel zadel dankzij de toevoeging van gel.
Het is niettemin sportief en hindert niet bij het trappen: het zit op een verende zadelpen en helpt om alle trillingen van de weg, van kasseien enz. te filteren.
Banden / wielen Banden Schwalbe Energizer van 28 inch, speciaal gemaakt voor e-bikes. De kwaliteit van het gebruikte materiaal zorgt voor een lage rolweerstand en een uitstekende grip en is dus uiterst veilig, ook als je bochten neemt tegen vrij hoge snelheid.
Accessoires / uitrusting Bagagedrager met voorziening voor tassen met zelfblokkerende bevestiging, spatbord, kettingbeschermer, stevige standaard in aluminium speciaal voor e-bikes, stuurpen verstelbaar zonder gereedschap, bel. Geleverd met lader. Gewicht: 26 kg.
Verlichting Voorlicht 6 volt / 2,4 W, achterlicht 6 volt / 0,8 W, bediend aan het stuur. De energie wordt geleverd door de batterij.
Onderhoudstips De druk van je banden neemt altijd geleidelijk af. Dat is perfect normaal: een binnenband is immers licht poreus. Vergeet daarom niet om regelmatig de druk in je banden te controleren. Door te rijden met platte banden gaat de batterij van je fiets minder lang mee, moet je harder trappen en rijd je sneller lek. Vóór elke ingreep aan je elektrische fiets (schoonmaken, onderhoud van de elektronica of mechanica) moet je absoluut de batterij verwijderen en de stroom onderbreken.
VOORDELEN
Draagcomfort Gelzadel, verstelbare stuurpen, aluminium frame (type 'omafiets'), voorvering.
Gebruiksgemak Motor van 250 watt in het voorwiel, Shimano Nexus-groep met 7 versnellingen.
Vermogen Lithium-ionbatterij met sferische Samsung-elementen, 36 volt en 10A.
Stabiliteit Wielen van 28 inch (700), verlaagd aluminium frame.
Levenslange garantie Levenslange garantie op het aluminium frame
KENMERKEN
Maten
één maat
Kleur
titaniumgrijs
Wielmaat
28 inch
Gewicht
26 kg
JOUW MENING
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
ONZE BELOFTES
Samenstelling
kader
100.00% Aluminium
Voorraadinfo B'TWIN raadt aan om de batterij te herladen na elk gebruik. Als de batterij leeg is, laad ze dan zo snel mogelijk weer op. Ze kan immers onherstelbaar beschadigd raken als ze te lang leeg blijft.
OVERIGE INFORMATIE
Garantie Levenslange garantie op: frame, stuurpen en stuur van deze fiets. Meer details op btwin.com.
ANDERE SPORTERS KOCHTEN OOK:

Andere sporters kochten ook: