Samsung-batterij 36 volt/8 A, aluminium frame

Fietsen_Fietsen Fietsen_Fietsen - Elektrische fiets Elops 700 E B'TWIN - Compario Families
Fietsen_Fietsen

Elektrische fiets Elops 700 E zwart B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: wie zich regelmatig in de stad verplaatst en op zoek is naar een elektrische fiets voor langere fietstochten. Een elektrische stadsfiets, aangedreven door een lithium-ion-batterij 36 volt 8 Ah (288 Wh) met Samsung-elementen, met aluminium frame. Je stapt gemakkelijk op en af, ideaal voor in de stad.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

 
Artikelnummer : 8300082
TECHNISCHE INFORMATIE
Frame Deze aluminium fiets heeft een verlaagd frame op het opstappen te vergemakkelijken. Voor fietsers van 1,60 tot 1,85 meter.
De doorsnede van de framebuizen zorgt voor een uitzonderlijke stijfheid die doeltreffend alle trillingen van de elektrische ondersteuning dempt.
Vork De stalen, gebogen vork is oversized om alle trillingen te absorberen en ervoor te zorgen dat je zo nauwkeurig mogelijk kunt sturen.
Transmissie Shimano-derailleur met 7 versnellingen, met draaishifter, eenvoudige werking, crankstel met één kettingblad.
Batterij / motor Borstelloze motor op het achterwiel (voortstuwing) 250 watt, batterij 36 volt 8A. Heel stabiele Samsung-onderdelen.
2 jaar garantie (350 tot 500 laadcycli tot 100%). Het geheel wordt bediend via een paneel met 3 modi (eco, normaal, sport).
Leds geven het laadniveau van de batterij aan.
Tijdens het fietsen branden meer of minder leds om de mate van ondersteuning aan te geven.
Stopschakelaar onder de batterij.
Remmen Aluminium cantileverremmen met verwisselbare remblokjes.
Zadel / zadelpen Comfortzadel B'TWIN en aluminium zadelpen.
Banden / wielen Wielen van 28 inch (grote wielen) met dubbelwandige velgen voor extra stevigheid. 36 spaken.
Banden met reflecterende flanken.
Accessoires / uitrusting Bagagedrager met automatisch systeem voor fietstassen, omhullend spatbord, kettingkast, stevige aluminium standaard, met gereedschap verstelbare stuurpen, bel.
Zichtbaarheid Voorlicht van 6 volt en 2,4 W, achterlicht van 6 volt en 0,8 W, bediend aan het stuur, werkt op de batterij.
Onderhoudstips De druk van je banden neemt altijd geleidelijk af. Dat is perfect normaal: een binnenband is immers licht poreus. Vergeet daarom niet om regelmatig de druk in je banden te controleren. Door te rijden met platte banden gaat de batterij van je fiets minder lang mee, moet je harder trappen en rijd je sneller lek. Vóór elke ingreep aan je elektrische fiets (schoonmaken, onderhoud van de elektronica of mechanica) moet je absoluut de batterij verwijderen en de stroom onderbreken.
MENING VAN ONZE SPORTEXPERTS
OVERIGE INFORMATIE
Garantie Levenslange garantie op frame en vork. 2 jaar garantie op de elektronica en de onderdelen.