Dartshop

Darten Darten

Alles wat je nodig hebt om te darten, vind je in de dartshop van Decathlon!

Bekijk alles voor darten
Boogschieten Boogschieten

Als je wilt leren boogschieten, zit je helemaal goed in onze dartwinkel.

Bekijk alles voor boogschieten
Jeu de boules Jeu de boules

Natuurlijk kunnen we je ook helpen als je een potje jeu de boules wilt spelen.

Alles voor jeu de boules
Precisiesporten Precisiesporten

In de dartshop van Decathlon hebben we materiaal voor verschillende precisiesporten!

Bekijk alle precisiesporten
 • Darten

  In de Decathlon Dartshop vind je alles wat je nodig hebt om te oefenen met darten of boogschieten. Voor beginnende darters hebben we kant-en-klare pijltjes in verschillende gewichtsklassen en voor de meer gevorderde spelers is er de mogelijkheid om zelf de ideale pijltjes naar keuze samen te stellen: in de dartshop hebben we een groot aanbod losse pijlpunten, dart shafts en dart flights. Je kunt dus zelf je ideale pijltjes samen te stellen en ook qua dartborden kies je welk bord het best bij je past: we hebben elektronische, stalen en professionele dartborden in onze dartwinkel. Onze recreatieve en professionele dartartikelen komen in verschillende prijscategoriën.

 • Boogschieten

  Als je wilt leren boogschieten kun je in onze dartshop kiezen uit verschillende bogen. Het belangrijkste bij het kiezen van de juiste boog is dat deze niet te zwaar in de hand ligt. Vooral wanneer je met precisie wilt schieten, heb je geen behoefte aan een trillende arm omdat het gewicht je teveel wordt. Onze lichtgewicht bogen zijn hier een uitstekende oplossing voor. De pijlen die je hierbij kiest kunnen van carbon zijn, deze schiet je daadwerkelijk in de schietschijf. Een ander soort pijl in de dartwinkel is die met een zuignap. Voor kinderen is dit een goede manier om kennis te maken met de sport.

 • Jeu de boules

  Behalve boogschiet- en dartartikelen vind je in de dartshop van Decathlon ook alle benodigdheden voor een potje jeu de boules. We bieden de keus uit verschillende professionele, zwaardere petanqueballen maar natuurlijk hebben we ook lichtgewicht, kleurige familiesets voor in de tuin of op vakantie. Onze sets bestaan uit acht of drie ballen in verschillende grootten en zijn bruikbaar op recreatieve basis én in competitieverband. Verder vind je in onze dartshop bij de afdeling jeu de boules ook accessoires als losse buts (het kleine balletje waar je op mikt bij jeu de boules en petanque) draagtasjes voor de ballen en but en magnetische ballenrapers.

 • Precisiesporten

  Waar je bij darten voor de 180 gaat, wil je bij boogschieten de bullseye raken en bij boogschieten gebruik je een schietschijf maar één keer. Je hebt dus veel losse schietschijven nodig en die hang je vervolgens tegen een platte, zachte achtergrond. In onze dartshop vind je voor precisiesporten zeer voordelige schietschijven met verschillende afmetingen. Zorg altijd dat je het bord ergens ophangt waar het niet erg is als er gaatjes in de achtergrond komen! Verder vind je bij onze precisiesport accessoires verschillende spellen voor in de tuin of op de camping: Kubb, sjoelbakspellen, Finse kegelspellen, Jav’Ball sets en ballen met klittenband en bijhorende klittenband-bullseye.

Decathlon(.nl) (web)winkel(s)

Decathlon is met circa 800 winkels al jaren een begrip wereldwijd en de dartartikelen en materiaal voor precisiesporten in onze dart shop worden gemaakt door Geologic. In onze online dartwinkel bieden we een uitgebreid aanbod voor darten, boogschieten, jeu de boules en verschillende andere precisiesporten. Er zijn echter ook zeker voordelen te noemen voor een bezoek aan een van onze vestigingen:

 1. In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van precisiesporten en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua keuze.
 2. Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
 3. Je kunt alles in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste dartartikelen of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.

Ons eigen merk voor precisiesport: Geologic

De dartartikelen en materiaal voor precisiesporten van Decathlon worden geproduceerd en getest door Geologic. Zowel voor professioneel gebruik als voor thuis maakt Geologic artikelen voor precisiesporten. Ook als je thuis een potje wilt poolen!

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online dartwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.

Patrick op decathlon.nl:

Met deze boog reeds meer dan 1OOO schoten afgevuurd, twee verschillende schutters. Stabiele werparmen, zeer goede pees in dyneema. Absolute aanrader!

11 5 /5
Geologic Initech 2 rechtshandig