WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN TRIBAN EN VAN RYSEL?

Lees meer over onze twee verschillende wielrenmerken!

Triban vs Van Rysel

Waar vroeger elke racefiets B'TWIN heette, is ons aanbod nu opgedeeld in twee segmenten. Zowel het merk Van Rysel als Triban maken nu hun eigen fietsen. Triban focust zich op het gebruikscomfort en laat de race-ambities links liggen, terwijl Van Rysel er is om aan de race-ambities te voldoen.

TRIBAN

De TRIBAN, dat is de racefiets zonder race-ambities waarbij gebruikscomfort prioritair is: genieten van het gevoel om snelheid te maken en samen met vrienden nieuwe plaatsen en prachtige landschappen ontdekken. Want voorbij de eerste bocht lonkt het avontuur! 

EERSTE KENNISMAKING: de rc100 range voor beginners

De grootste missie van Triban is zonder twijfel de passie voor racefietsen zo toegankelijk mogelijk te maken. Of je nu al een andere sport beoefent of niet, het mooie van het fietsen is iets wat iedereen kan en zou moeten beleven, in familieverband of met vrienden. Hup de fiets op! Het avontuur kan beginnen!

Triban RC100

VOOR DE FUN: de rc500 range voor de ervaren racefietser

Triban speelt in op de vraag van de regelmatige fietsers door hen innoverende oplossingen aan te bieden zodat ze nog meer plezier kunnen beleven aan hun passie. Met als doel vaker en verder te kunnen fietsen en zo meer te ontdekken.

Triban RC500

OM TE VERKENNEN: de rc900 range voor de gevorderde fietser

Op de racefiets heb je een tal van mogelijkheden voor wie ervan houdt nieuwe plekken te ontdekken. Obstakels overwinnen en geen enkele uitdaging op twee wielen uit de weg gaan. Aangetrokken door de meest afgelegen streken, door uitdagingen die je uit jouw comfortzone halen. Ook aan deze groep heeft Triban gedacht.

Triban RC900

VAN RYSEL

In tegenstelling tot Triban, ligt de focus bij Van Rysel wél op de competitieve racefietser. Het materiaal is minder gericht op comfort, maar meer op prestaties, en bij de kleding wordt de aerodynamica nog belangrijker. Weet je trouwens waar de naam Van Rysel vandaan komt?