Hoe kies ik een sporttas??

Of je nu gaat trainen of een wedstrijd moet spelen, de keuze voor je sporttas is belangrijk. Je hebt namelijk een sporttas nodig om al je sportspullen in te vervoeren. Kipsta heeft een ruim assortiment aan verschillende type sporttassen. Verschillend van inhoud en gebruik. Wij leggen je in deze adviesgids uit hoe je de juiste sporttas kiest.

We onderscheiden de sporttassen op basis van hoe je hem draagt. Er zijn 3 manieren:

Sporttas met schouderband

Voor een regelmatig gebruik bieden wij een sporttas met schouderband aan. Deze tassen zijn duurzaam en hebben verschillende opbergvakken. Wij raden de KIPOCKET van 20 en 40 liter of de REGULAR van 30, 55 of 85 liter aan.

Sporttas met wieltjes

Om je spullen te vervoeren zonder moeite adviseren wij om een sporttas te kiezen met wieltjes. Deze trolley biedt een hoge duurzaamheid en heeft verschillende vakken om je spullen op de juiste manier op te bergen. Deze tas is ook zeer geschikt voor langere reizen. We raden de HARDCASE 40, 70 of 105 liter aan. De sporttas zorgt ervoor dat je sportkleding er netjes uitkomt. De trekstang heeft een blokkeersysteem.

Rugzak

Als je regelmatig de fiets neemt raden wij aan een rugzak te gebruiken om je spullen te vervoeren. Deze tassen hebben allemaal verstelbare schouderbanden, een gewatteerde rug en veel zakken om bijvoorbeeld schoenen in te doen. Daarnaast is er nog een apart zakje om een fles water mee te nemen. We raden onze rugzakken aan van 12, 20 of 35 liter.

Diego

Voetbal expert

De sporttas KIPOCKET is zeer compact! Je kunt de gehele tas in het zijvak opvouwen, zodat ie gemakkelijk is op te bergen.

Voor vragen staat Diego uiteraard voor je klaar: diego.jongen@decathlon.com