Hoe kies ik badslippers?

Het is belangrijk om je slippers aan de rand van het zwembad te zetten als je het zwembad in gaat. Voor hygiëne en comfort zijn ze essentieel voor je zwemuitrusting. Teenslippers, badslippers, zwemklompen, Nabaiji geeft je advies om geschikte badslippers te kiezen!

Een slipper moet je meer comfort, hygiëne en veiligheid bieden dan normaal schoeisel.

Voordelen van de producten

Slippers zijn voor zwemmers een essentiële accessoire. Ze zijn handig om te gebruiken van de kleedkamer naar de rand van het zwembad voor hygiëne, comfort en veiligheid. Een slipper moet het volgende kunnen bieden:

- Lichtheid, de slippers moeten comfortabel zijn met dragen.

- Grip, om meer veiligheid te waarborgen aan de rand van het zwembad waar de vloer soms heel glad kan zijn. Noodzakelijk is een rubberen of gegroefde zool. 

- Waterafvoer van de binnenzool (bijvoorbeeld geperforeerde zool), om te voorkomen dat je voet niet in de natte slipper glijdt.

Verschillende modellen slippers

Er zijn verschillende modellen slippers. Kies voor het model, die het beste bij je past en waar je het meeste comfort van hebt:

- Voor volwassenen kun je kiezen tussen badslippers, teenslippers of badklompen.

- Voor kinderen zijn dezelfde modellen verkrijgbaar, badslippers, teenslippers of badklompen, maar we hebben ook waterschoentjes.