Zwemluiers

Zwemluiers

Ben je op zoek naar zwemluiers? Bij Decathlon verkopen we zwemluiers van ons eigen zwemmerk Nabaiji. Voor € 6,99 kan je bij ons een pak zwemluiers kopen. In elk pak zitten 12 zwemluiers. Met onze zwemluiers kan je ongerust met je baby naar het water zonder te hoeven vrezen voor een ‘ongelukje’. Onze zwemluiers zijn ideaal voor een dagje naar het strand, het zwembad of op vakantie! Bekijk ook onze zwemkleding voor baby’s, UV-werende kledingen zitbandjes.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Prijs
4.4/5 Op basis van 111 reviews

Wasbare zwemluier

Bij Decathlon kan je leuke en vrolijke wasbare zwemluiers kopen. We hebben een wasbare zwemluier voor meisjes en een wasbare zwemluier voor jongens. Het voordeel van een wasbare zwemluier is dat deze zwemluier over het algemeen comfortabeler zit dan een wegwerp zwemluier. Een wegwerp zwemluier zuigt al het water op, waardoor de zwemluier een stuk zwaarder wordt. Daarnaast is een wasbare zwemluier veel beter voor het milieu én de portemonnee! Een wasbare zwemluier ziet er net zo uit als een zwembroekje. Wij verkopen vrolijke wasbare zwemluiers al vanaf € 9,99! Heb je geen zin om telkens de zwemluier te moeten wassen? Dan kan je bij ons ook kiezen voor een wegwerp zwemluier. Onze wegwerp zwemluiers, waarbij eén pak bestaat uit 12 zwemluiers, kost bij ons maar € 6,99! Wist je dat veel van onze baby zwemkleding is gemaakt om er een zwempamper onder te dragen?

Zwemluier baby

Zwemluiers voor baby’s zijn de ideale uitvinding om ongerust met je baby in het water te kunnen vertoeven. Naast wasbare zwemluiers hebben we ook wegwerp zwemluiers, deze dien je na gebruik direct weg te gooein. Bij ons kan je wegwerp zwemluiers voor baby’s kopen in twee verschillende maten. We hebben zwemluiers voor baby’s tussen 6 en 12 kg en zwemluiers voor baby’s die tussen de 11 en 18 kg wegen. Onze baby zwemluiers zitten comfortabel op de babyhuid en zorgt ervoor dat je als ouders ongerust hoeft te zijn! Onze baby zwemluiers voorkomt dat de stoelgang in het water terecht komt. Echter houdt het niet de urine tegen. We adviseren sterk om de zwemluier direct te verschonen nadat de stoelgang in het zwemluier terecht is gekomen.