Triangle bikini

Triangle bikini

Wil je een triangle bikini bikini kopen? Een triangle bikini heeft zijn naam te danken aan de driehoekige vorm. We hebben triangle bikini's in verschillende kleuren en diverse prints. Je kunt ook voor eenvoud gaan en een zwarte triangel bikini kiezen. Bekijk ook onze bikini broekjes om jouw bikini outfit compleet te maken. Je kunt een triangle bikini ook met een dames zwemshort of tankini combineren. Bescherm jezelf tegen de zon, door een UV shirt over jouw bikinitop te dragen. Bekijk al onze onze andere bikini tops en alle zwemkleding voor meer.

Advies nodig?
Welke bikini past bij mijn figuur?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Maat
Merk
Verwachte levertijd
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 3352 reviews

Een triangel bikini kopen bij Decathlon

Het meest gekozen model van een bikini top is een triangle bikini top. Binnen de triangle bikini heb je verschillende vormen. De basis is dat de vorm van een triangel bikini top een driehoek is. In het oorspronkelijke model zijn de bandjes ook dun en bestaat de bikini verder uit twee stukjes stof die in een driehoek over de borsten vormen. Inmiddels is de triangle bikini ook verder ontwikkeld en zijn er meerdere vormen van een triangle bikini te koop. Daarbij zijn verschillende sluitingen mogelijk. Zo zijn er triangel bikini’s voor dames met rechte sluitingen, maar ook met een X vorm op de rug voor extra bewegingsvrijheid. Triangel bikini’s zijn er in verschillende prints, kleuren en vormen.

Welke triangle bikini moet ik kiezen?

Er zijn heel veel verschillende triangel bikini tops. Zo zijn er triangel topjes zonder vulling, met vulling, effen zwarte, felgekleurde, met extra ondersteuning van een bandje en alleen met touwtjes. Waar je voorkeur naar uitgaat is persoonlijk, maar het is extra leuk om te mix en matchen. Zo kun je bijvoorbeeld een gekleurd topje combineren met een effen zwart broekje. Maar ook kiezen voor 2 verschillende topjes bij een broekje. Heb je geen behoefte aan veel ondersteuning kan een simpele triangel bikini voor jou genoeg zijn. Dat zijn twee driehoekjes stof met twee touwtjes om in je nek en op je rug vast te maken. Voor dames die wat meer ondersteuning willen, is de triangle bikini met bandjes heel handig. Daarmee heb je, door de brede band, net wat meer ondersteuning maar heb je nog steeds het sportieve uiterlijk van een triangel bikini. Decathlon heeft voor iedereen een passende triangle bikini. Om je bikini zo lang mogelijk mooi te houden is het belangrijk dat je die na elk gebruik uitspoelt met lauwwarm, zoet water. Daarmee spoel je chloor of zout uit de stof die anders je triangle bikini kan aantasten.