Hoog uitgesneden bikini

Hoog uitgesneden bikini

Een hoog uitgesneden bikini koop je voordelig bij Decathlon. We hebben hoog uitgesneden bikini's in het zwart, maar ook met kleur of print. Een hoog uitgesneden bikinibroekje accentueerd je (boven) benen. Combineer jouw bikinibroekje met een bikini top. Bescherm jezelf tegen de zon, door een UV shirt over jouw bikini te dragen. Bekijk ook al onze zwemkleding en handdoeken. Bestel jouw nieuwe hooguitgesneden bikinibroekje online of koop het in één van onze winkels.

Advies nodig?
Welke bikini past bij mijn figuur?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
45,00
3-Stripes Bikini
3-Stripes Bikini
ADIDAS

3-Stripes Bikini

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL
4.5/5 Op basis van 2760 reviews

Bikini met hoog uitgesneden broekje

Decathlon verkoopt verschillende bikinibroekjes, één daarvan is het hoog uitgesneden broekje. Bij een hoog uitgesneden bikinibroekje is de zijkant extra smal. Aan de zijkant wordt er of minder stof gebruikt of gebruik gemaakt van strikjes. Je benen lijken hierdoor extra lang én je hebt meer bewegingsvrijheid.Wij verkopen deze broekjes in verschillende kleuren en patronen, waardoor je zelf je bikini samen kan stellen.

Hoog uitgesneden bikinibroekje voor zwemmen

De bikinibroekjes van het passiemerk ‘Nabaiji’ zijn ontworpen om mee te zwemmen. Dankzij het platte elastiek en aantrekkoord blijft het broekje tijdens het zwemmen perfect zitten. Tevens zorgt het aantrekkoord ervoor dat er weinig water binnen komt en je je vrij kunt bewegen, ongeacht welke slag je zwemt.De hoog uitgesneden bikinibroekje van Nabaiji zijn uitstekend bestand tegen chloor (aquaresist). Ze gaan in chloorwater langer mee en worden daarom aanbevolen voor wie geregeld of vaak in een zwembad sport. Bijkomend voordeel is dat de kleuren langer behouden worden.

Hoog uitgesneden bikinibroekje voor surfen

De bikinibroekjes van het passiemerk ‘Olaian’ zijn ontworpen om mee te surfen. Decathlon verkoopt broekjes voor de beginnende en ervaren surfer. Dankzij de strikjes aan de zijkant kan je het broekje in maat verstellen, waardoor het in de golven beter blijft zitten. Ook de aantrekkoord helpt hierbij.Uiteraard kan je deze broekjes ook voor andere watersporten gebruiken: stand up paddle, windsurf en kitesurf. Ga je naar het strand om te relaxen en zonnen? Dan zijn deze broekjes ook geschikt!