Brazilian/tanga bikini

Brazilian/tanga bikini

Ben je op zoek naar een brazilian bikini broekje? Wij hebben brazilian en tanga bikini broekjes met de beste prijs-kwaliteit verhouding. In een brazilian bikini broek komen je billen erg mooi uit. Dit komt doordat bij een tanga bikini de billen hoog zijn uitgesneden. Combineer jouw (brazillian) bikinibroekje met een bikini top. Bescherm jezelf tegen de zon, door een UV shirt over jouw bikinitop te dragen. Bekijk al onze zwemkleding en handdoeken. Koop jouw tanga bikinibroekje voordelig bij Decathlon.

Advies nodig?
Welke bikini past bij mijn figuur?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Merk
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 333 reviews

Kenmerken Brazilian bikini broek

De Brazilian bikini broek ziet er aan de voorkant hetzelfde uit als ieder ander bikinibroekje. Het verschil zit in de achterkant: zeer hoog uitgesneden, je billen zijn helemaal vrij (er ligt meer nadruk op je billen) en je hebt er super lange benen in. Want hoe meer bil je ziet, hoe langer je benen lijken.De Brazilian staat ook wel bekend als een tanga of string bikinibroekje.

Surfen in een Brazilian bikini broekje

De Brazilian is speciaal voor surfers ontworpen en is geschikt voor de beginnende en ervaren surfer. De broekjes zijn uitvoerig getest en blijven in de golven goed zitten. Ongeacht de hoogte van de golf en ongeacht lichaamsvorm. Dit zorgt er dan ook voor dat de Brazilian voor alle figuurtype geschikt is.Uiteraard kan je dit broekje ook voor andere watersporten gebruiken zoals: stand up paddle, windsurf en kitesurf.